Fra venstre formand for DI Vestsjælland Steen Søgaard, borgmester i Kalundborg Kommune Martin Damm (V) og administrerende direktør for Crispy Food Christian Bring.

Foto: Allan Munch Mortensen
29.10.18 DIB Nyheder

Frisk morgenmadsvirksomhed rammer tidens trends og løber med DI Vestsjællands Initiativpris

Vil man finde tidens trend inden for morgenmad, så kom til Gørlev. For man skal stå tidligt op for at kunne følge med morgenmadsvirksomheden Crispy Food, når det gælder om at ramme kundernes ønsker til smag og ”convenience-on-the-go”, eller på dansk – ”bekvemmelighed på farten”. Flere og flere spiser morgenmad på farten, og især Crispy Foods forståelse for den trend skaffer dem nu DI Vestsjællands Initiativpris.

- Man kan roligt sige, at Crispy Food langt fra er en typisk vestsjællandsk virksomhed. Her i lille Gørlev er de dygtige til at udvikle nye produkter i tæt samspil med deres kunder. Og de er super skarpe til at ramme tidens morgenmadstrends. Og når man samtidig som Crispy Food forstår at omsætte sin kundeinnovation til konkrete produkter og mersalg – så fortjener virksomheden fuldt ud årets Initiativpris, siger formanden for DI Vestsjælland Steen Søgaard, der er imponeret af den mindre, men voksende og meget internationalt orienterede virksomhed i Gørlev.

Adm. direktør i Crispy Food Christian Bring er glad for den store anerkendelse, som DI Vestsjælland Initiativpris er udtryk for.

- Vi stolte over at modtage Initiativprisen som en erkendelse af den positive udvikling, vi har oplevet. På Crispy Food er vi dygtige til at lave knasende, sprød morgenmad til hele Europa. Vi er helt fremme i superligaen som leverandør af toplåg til yoghurt eller dessertbægre med knas eller andet guf til morgenmad, mellemmåltid eller dessert. I branchen hedder de ’topcupper’, som vi med stor variation af indhold af mysli og granola sælger til verdens førende mejerigiganter, siger Christian Bring.

- I Crispy Food sætter vi en stor ære i, at udvikle nye produkter i tæt samspil med vores kunder, som er de store mejerier i Europa. Og i processen går vi hele tiden efter at lave innovative måltidsløsninger med fokus på stor fødevaresikkerhed. Med denne fremgangsmåde har vi fået stor succes og opnået at blive den førende udbyder af knasende indhold i topcupperne til de største internationale mejerier. Og vi gennemfører hele produktionen fra blanding af råvarerne over ristning til pakning, fortsætter Christian Bring.

Læs også: Søstærk virksomhed sikrer DI Sønderjyllands Initiativpris

Stolte og dygtige medarbejdere er grundlaget for succes

Crispy Food blev grundlagt i 1983 i Korsør med fokus på fiberkost. Virksomheden flyttede senere til Gørlev, og her er succesen udviklet.

- Vi har her i Gørlev utroligt dygtige, positive og loyale medarbejdere i hele produktionen – de er nøglen i den kundedrevne innovation, som vi lever af. Vores udviklingsafdeling er unik til nytænkning i tæt samarbejde med mejerierne. Og igen har vi dygtige folk i produktionen, der kan gribe de gode ideer og omsætte dem til konkrete produkter. Ja – uden gode lokale medarbejdere var vi ikke kommet hertil, siger Christian Bring.

I dag producerer Crispy Food mellem halvandet og to tons granola i timen i en 28 meter lang ovn. Morgenmadsprodukter og Top Cup sælges til mejerier og andre fødevareleverandører rundt om i verden. Målet er at øge produktion og salg ved indførelse af ny teknologier, så virksomheden også fremover fremstår som en veletableret og innovativ partner inden for fødevareindustrien, når det gælder crunchy müsli og Top Cups.

Med DI Vestsjællands initiativpris 2018 er Crispy Food A/S en af i alt 19 kandidater til DI’s nationale Initiativpris, som uddeles på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i 2019.

Læs også: Sund vækst sikrer køkkenvirksomhed DI Midt Vests Initiativpris

Relateret indhold