Carsten Jensen, ejer og adm. direktør CKJ Steel og gormand for DI's regionalforening Roskilde/Køge Bugt er månedens profil i magasinet DIBusiness.

22.10.18 DIB Nyheder

Månedens profil: Jeg bilder mig ind, vi er i superligaen

Carsten Jensen, ejer og adm. direktør CKJ Steel. Formand for DI's regionalforening Roskilde/Køge Bugt

Hvad har du fået ud af at være formand for DI Roskilde/Køge Bugt?

Et nærmere forhold til hovedorganisationen (DI, red.), hvorigennem jeg kan være med til at præge dagsordner med de synspunkter, vi har i regionen. Jeg har fået et bedre informationsflow, som jeg kan bringe videre til alle medlemsvirksomheder i regionen. Og det er givtigt for at komme ud til medlemsvirksomhederne og se, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv.

Hvad er dine mål for udvikling af regionen?

Det er helt klart at fremme vækst i regionen – både for selskaber og regionen som helhed. Jeg vil være med til at skabe tiltag, der skal gavne virksomhederne og få flere borgere til at bosætte sig her. Det er alt sammen med en bedre økonomi for øje, at jeg vil løfte regionen i fuldt omfang.

Kan du bruge erfaringer fra dit job i dette arbejde?

Jeg trækker meget på mine kompetencer, der i bund og grund handler om at have styr på ressourcer. Det er det samme, jeg trækker på, når jeg driver virksomhed. Man skal konstant nytænke, udvikle sig og være agil på markedet. Dér kan min erhvervserfaring som virksomhedsleder gennem 25 år bruges.

Hvad driver dig som erhvervsleder?

Det er udfordringen, der driver mig. Farma-branchen, som jeg leverer til, stiller høje krav, og det ser jeg som en spændende udfordring. Jeg prøver at være nyskabende og udfordre mig selv til at tænke ud af boksen. Det gør man kun, hvis man er i superligaen af, hvad man laver. Og det bilder jeg mig selv ind, at vi er i CKJ Steel.

Fakta

KORT OM CARSTEN JENSEN:

50 år.

Kunne i august fejre 25 års jubilæum som administrerende direktør for CKJ Steel, der leverer tanke og rørsystemer til procesanlæg.

Uddannet ingeniør fra Teknikum i 1993.

Tidligere uddannet klejnsmed.

Kontakt: cj@ckj-steel.com

NYT OM NAVNE

SEND IND

Skriv til os med karriereskift, jubilæer og runde fødselsdage hos DI’s medlemmer

Vi gør dit netværk i DI stærkere og synligt med profilstof om ledelsen i DI’s medlemmer. Vi beskriver ændringer i DI-virksomheders øverste ledelseslag. Indsend navn, titel, begivenhed, DI-virksomhed og et portrætfoto, og det vil blive offentliggjort på dibusiness.dk og et udvalg i DI Business-magasinet.

Skriv til profil@di.dk 

Rasmus Emil Gravesen
Skrevet af:

Rasmus Emil Gravesen

Uffe Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3888
  • Mobil +45 2170 5280
  • E-mail ufha@di.dk

Relateret