23.10.18 DIB Nyheder

Nøgletal: København er cool blandt turisterne

København topper ny hitliste over verdens bedste byer at rejse til.

Danmarks hovedstad scorer en flot placering som nr. 1 på den nye hitliste over de bedste byer at rejse til fra Lonely Planet, som er udgiver at kendte resjeguides til hele verden og som blev præsenteret i nat dansk tid.

- Norden og ikke mindst København er cool, når man spørger udenlandske turister, og der er ingen tvivl om, at kåring af København som byen, man bør se i 2019 vil skabe øget opmærksomhed omkring ikke kun København men hele Danmark, siger sekretariatsleder Sune K. Jensen, Dansk Industri, om Lonely Planets kåring af København.

Dansk arkitektur, design og kultur er nogle af vores styrkepositioner. Sune K. Jensen, Chef for DI Turisme og oplevelsesøkonomi

- Vi skal bruge den flotte kåring til at styrke vores arbejde med at tiltrække højtforbrugende turister til både København og resten af Danmark. Dansk arkitektur, design og kultur er nogle af vores styrkepositioner, som vi skal slå på, da det også er her, at vi finder de højtforbrugende turister, siger Sune K. Jensen.

- Kåring fra Lonely Planet er også udtryk for, at København som storby er blevet en helårsdestination, hvor der er spændende aktiviteter og tilbud til turisterne hele året rundt. Tivoli er et godt eksempel på en af de turistvirksomheder, som har investeret massivt i at blive en helårsforretning, siger Sune K. Jensen.

Sune K. Jensen

Sune K. Jensen

Chef for DI Turisme og oplevelsesøkonomi

  • Direkte +45 3377 3923
  • Mobil +45 2949 4624
  • E-mail skj@di.dk

Relateret indhold