Vært på podcast'en Techtopia  Henrik Føhns interviewer forfatteren Thomas Terney om, hvad kunstig intelligens egentlig er for  en størrelse - og hvad det kan.

22.10.18 DIB Nyheder

Podcast: Forstå kunstig intelligens på 29 min.

Du bruger kunstig intelligens hver dag uden at vide det. Lyt med på podcast'en Techtopia #75 og hør, hvorfor kunstig intelligens ikke er en superintelligens men en lille hjælper, og få en forklaring på forskellen på neurale netværk, der spiller Go, og "god gammeldags kunstig intelligens", der kan hjælpe dig af med dine p-bøder.

Kunstig intelligens kommer ikke til at tage dit job - eller slå dig ihjel med en laserpistol.

Bogen "Kampen om fremtiden - forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder" dræber myter om teknologien men forklarer også, hvordan den virker i et tilgængeligt dagligdags sprog.

Forfatteren Thomas Terney, der også er foredragsholder og ph.d. i kunstig intelligens beskriver og forklarer en teknologi, som er ved at forandre verden, og han opstiller fire perspektiver på, hvordan kunstig intelligens kan bruges i danske virksomheder.


I Techtopia #75 taler vært Henrik Føhns med ham.

Lyt med og bliv klogere på, hvorfor kunstig intelligens ikke er en superintelligens men en lille hjælper, og få en forklaring på forskellen på neurale netværk, der spiller Go, og "god gammeldags kunstig intelligens", der kan hjælpe dig af med dine p-bøder.

Karen Witt Olsen
Skrevet af:

Karen Witt Olsen

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold