Podcasten Techtopia #76 handler om 3D-print - der måske kan redde verden, fordi det  egner sig så godt  i produktionen. Lyt med - måske er det noget for  jeres virksomhed.

29.10.18 DIB Nyheder

Podcast: Kom godt i gang med 3D-print i produktionen

Danske SMV'er bruger hovedsageligt 3D-print til prototyper - men der er store gevinster i at bruge 3D-print i selve produktionen. Podcasten Techtopia har været på AM Summit. Lyt med og hør bl.a. 3D-print pionerer som Stratasys/Makerbot og Autodesk fortælle om at uddanne til at omstille produktionen.

Techtopia er vært på en paneldebat på AM Summit, hvis formål er, at hjælpe små og mellemstore virksomheder i gang med 3D-print og additive manufacturing.

Hør ledende 3D-print pionerer som Stratasys/Makerbot og Autodesk fortælle om at uddanne virksomheder i England til at omstille deres produktion.

Mød 3D Hubs, der gør det muligt at 3D printe helt uden at have en printer. Man kan ved hjælp af maskinlæring designe og bestille sit produkt på firmaets webside og få det tilsendt.

3D print kan måske ligefrem redde verden, fordi teknologien gør det muligt at bruge færre materialer, at genbruge materialer og produkter og at producere lokalt, så man sparer transporten.

Og så kan du høre Simon Spiess spille saxofon med et 3D-printet mundstykke.

Medvirkende:
Märtha Rehnberg Co-founder & Partner, DareDisrupt
Andy Middleton President EMEA, Stratasys & Makerbot
Mads Kjøller Damkjær CEO, Dansk AM Hub
Brian Garret Co-founder & CPO, 3D Hubs
Asif Moghal Senior Manufacturing Industry Manager, Autodesk

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold