Kevin Rebsdorf, CEO og Co-Founder, Compan Young, Medlem af DI’s SMV-udvalg , har tre gode råd til SMV'er, der vil have unge i tale

07.11.18 DIB Nyheder

Debat: SMV’er skal ind i kampen om talenterne

Kevin Rebsdorf, CEO og Co-Founder, Compan Young, Medlem af DI’s SMV-udvalg

De færreste SMV’er er med i kampen om de dygtigste medarbejdere. Vi kan dog sagtens komme med i kap­løbet, for mindre og mellemstore virksomheder har nemlig rigtig meget at byde på.

De unge talenter fokuserer i høj grad på udfordrende opgaver, ansvar og meningsfyldte karrieremuligheder.

Og dem er der masser af i mindre virksomheder, men de færreste får dog fortalt de unge om mulighederne i deres virksomhed.

Et kedeligt jobopslag og en tynd karrieresektion er sjældent nok til at vinde kampen om de gode talenter. Man skal som virksomhed åbne op og gøre sig attraktiv overfor de unge, hvor det handler om at sælge virksomheden som arbejdsplads. 

Her er tre råd til at få de unge i tale:

- Fortæl dem, hvorfor de skal vælge jer frem for andre.

- Sørg for, at de unge talenter kan få et indtryk af mulighederne, opgaverne og virksomheden som helhed – og få gerne nuværende unge til at fortælle det.

- Og husk at karrierejagten starter med en søgning på Google. Så sørg for, at de kan finde jer online.

Fakta

Velkommen til DI Debat

Med DI Debat ønsker vi at give vores medlemmer plads til selv at komme til orde med synspunkter om temaer med betydning for jeres virksomhed.

Debatindlæg kan blive bragt her eller i magasinet DI Business. Vi forbeholder os retten til at udvælge og beskære indlæg i forhold til pladshensyn og relevans. Du kan sende dit indlæg til redaktør Uffe Hansen ufha@di.dk. Og ringe for yderligere info på: 33773888

Synspunkter på DI Debat er ikke nødvendigvis udtryk for DI’s holdning.

Dorte Gram Nybroe

Dorte Gram Nybroe

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3769
  • Mobil +45 2968 5962
  • E-mail dgny@di.dk

Relateret indhold