Branchedirektør Michael Svane, DI Transport, opfordrer til drøftelser mellem arbejdmarkedet parter på transportområdet

07.11.18 DIB Nyheder

DI: Kald parterne til dialog på transportområdet

Dansk Industri opfordrer regeringen til at til at gå i dialog med arbejdsmarkedets parter for at sikre de bedst mulige rammer for ordnede forhold på transportområdet.

”De vilkår, som de udenlandske chauffører har været indlogeret under hos en dansk vognmandsvirksomhed i Padborg, er helt uacceptable, og sagen har været skadelig for transportbranchen og erhvervslivet.”

Sådan lyder det fra branchedirektør Michael Svane, DI Transport, efter at transportminister Ole Birk Olesen (LA) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i dag onsdag har været i hastesamråd om forholdene for udenlandske chauffører, der har kørt for Kurt Beier Transport A/S i Padborg.

Michael Svane understreger, at Dansk Industri (DI) gennem de seneste mange overenskomstforhandlinger på transportområdet har bidraget aktivt til, at der skabes ordnede forhold i transportbranchen.

- Det har vi gjort sammen med vores forhandlingsmodparter, og derfor vil vi opfordre til, at regeringen går i dialog med begge sider om, hvad vi sammen kan gøre for at sikre de bedst mulige rammer for ordnede forhold på transportområdet.

Michael Svane

Michael Svane

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 4652
  • Mobil +45 4036 1348
  • E-mail misv@di.dk

Relateret indhold