27.03.18 DIB Nyheder

Nøgletal: Fremtiden for dansk økonomi ser lys ud

Danmark og resten af Europa har godt gang i hjulene, og det gavner danske virksomheder.

- På trods af et tvetydigt signal fra virksomhederne i dag, så er der stadig rigtig godt gang i økonomien herhjemme. Både kunderne rundt omkring i Europa og i Danmark bruger flere penge, og det smitter også af på ordrebøgerne herhjemme, siger cheføkonom Morten Granzau, DI.

- Aldrig før har vi set så mange i job herhjemme, og nu gælder det om at sikre, at de gode tider varer ved. Virksomhederne har nemlig forsat behov for flere hænder og hoveder, og vi skal derfor sørge for, at endnu flere tager et job, siger Morten Granzau.

Aldrig før har vi set så mange i job herhjemme, og nu gælder det om at sikre, at de gode tider varer ved. Morten Granzau Nielsen, Vicedirektør

- Mange virksomheder inden for både service og industri melder, at mangel på medarbejdere er en begrænsende faktor for produktionen. Det er afgørende, at virksomhederne, foruden at hjælpe flere danskere fra kanten af arbejdsmarkedet med at få foden inden for, også har mulighed for at ansætte flere dygtige medarbejdere fra udlandet. Ellers vil det gå ud over væksten i dansk økonomi, siger Morten Granzau Nielsen.

Morten Granzau Nielsen

Morten Granzau Nielsen

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 4676
  • Mobil +45 2245 4620
  • E-mail mogr@di.dk

Relateret indhold