08.03.18 DIB Nyheder

Nøgletal: Turismen viser styrke og trodser kulden

Sne, slud og kulde holder ikke turisterne væk fra Danmark. Og med nye spændende oplevelser, vil vi kunne tiltrække endnu flere.

De nye overnatningstal fra Danmarks Statistik viser, at overnatningerne fortsætter med at stige i den ellers traditionelle lavsæson. I januar overnattede 14 pct. flere udlændinge i Danmark sammenlignet med sidste år.

Skal den positive udvikling fortsætte, er det vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle spændende oplevelser til turisterne Sune K. Jensen, Chef for DI Turisme og oplevelsesøkonomi

- Det er rigtig godt nyt for turisterhvervet, at vi stille og roligt får lokket flere turister til landet – også i lavsæsonen. Vi har en masse ledig senge på denne tid af året, og det stigende antal gæster betyder, at vi kan udnytte vores kapacitet endnu bedre, siger fagleder for turisme Sune K. Jensen, Dansk Industri.

- Skal den positive udvikling fortsætte, er det vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle spændende oplevelser til turisterne, når slud, sne og blæst ellers rammer landet. Den nyligt overståede Copenhagen Light Festival er et godt eksempel på sådan et initiativ, siger Sune K. Jensen.

Sune K. Jensen

Sune K. Jensen

Chef for DI Turisme og oplevelsesøkonomi

  • Direkte +45 3377 3923
  • Mobil +45 2949 4624
  • E-mail skj@di.dk

Relateret indhold