Techtopia vært Henrik Føhns fyrer op under det digitale datanervesystem i Techtopia #50

30.04.18 DI Business Nyheder

Podcast: mobilen kan genkende hashpåvirkning

Sensorer, som kan afgøre om nogen er  hashpåvirkede, og sensorer opereret ind i hjernen for at undgå epilepsianfald helt automatisk. Techtopia #50 fyrer op under det digitale datanervesystem.

Internet of things bliver skabt i billedet af det menneskelige nerve- og sansesystem. Det handler om at bygge et nyt økosystem, hvor sensorer kan sanse, beregne, lære og handle mere selvstændigt til gavn for os. Data behøves ikke længere at blive opsamlet og lagret men kan bruges i realtid.


Mark Wolff fra SAS Institute er madness in a suit. Han taler om internet of things (IoT) på en helt ny og forfriskende måde. Om sensorer, som kan afgøre, om personer er påvirkede af hash, og om sensorer opereret ind i hjernen for at undgå epilepsianfald helt automatisk, fordi sensoren læser og lærer vores hjernebølger og helt automatisk kan give et lille stød, der stopper et anfald.

Det bliver et nyt datanervesystem, hævder Michael Wolff, der lidt provokerende siger, at det vil være det største, som er hændt menneskeheden, siden vi fandt ud af at beherske ild.
 

Rich Text

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

  • Direkte +45 3377 3349
  • Mobil +45 2064 4872
  • E-mail chhn@di.dk

Relateret