Rusland har lavere gæld, et bedre erhvervsklima og en større arbejdsstyrke. 3-0 til Rusland ved VM i økonomi!

Josefine Amalie Madsen
14.06.18 DIB Nyheder

DI's VM i økonomi

Torsdag den 14. juni sparkes det 21. VM i fodbold i gang i Ruslands hovedstad Moskva, hvor værtsnationen og Saudi-Arabien mødes.

I alt 32 nationer deltager i dette års VM i fodbold. Hos bookmakerne er Brasilien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Argentina favoritterne til at vinde turneringen. Men hvad hvis VM ikke handlende om at kåre verdens bedste fodboldhold, men i stedet om at udpege verdens stærkeste økonomi. Hvem ville så vinde?

Det har Dansk Industri (DI) undersøgt ved at kigge nærmere på de 32 deltagende nationers styrker og svagheder på den økonomiske grønsvær. Analysen indregner i alt syv parametre for de deltagende landes økonomiske sundhed.

Hvis åbningskampen mellem værtsnationen Rusland og Saudi-Arabien gjaldt om den bedste økonomi, ville værtsnationen Rusland være en stensikker vinder. Rusland har lavere gæld, et bedre erhvervsklima og en større arbejdsstyrke. 3-0 til Rusland!

Se her, hvordan det går Danmark, hvem der klarer sig videre fra gruppespillet og hvem, der ender med at løbe med Jules Rimet-pokalen. 

Peter G. H. Madsen
Skrevet af:

Peter G. H. Madsen

Allan Sørensen

Allan Sørensen

Cheføkonom

  • Direkte +45 3377 3912
  • Mobil +45 2990 6323
  • E-mail als@di.dk

Relateret indhold