Niels Ingemann Møller, bestyrelsesformand og ejer i Ingemann Group og Jakob Haldor Topsøe, bestyrelsesformand i Haldor Topsøe A/S gav for nylig deres mening om arveafgift til kende ved en debat i Industriens Hus.

Video: Aleksander Hørup
31.10.19 DIB Nyheder

"Debat om arveafgift påvirker mig en hel del"

Video: Niels Ingemann Møller, bestyrelsesformand og ejer i Ingemann Group er stærkt påvirket af den politiske debat om arveafgiften. "Det er mangel på respekt, at virksomheder som vores slet ikke er i fokus i debatten," siger han.

Niels Ingemann Møller, bestyrelsesformand og ejer i Ingemann Group og Jakob Haldor Topsøe, bestyrelsesformand i Haldor Topsøe A/S gav deres mening om arveafgift til kende ved Dansk Industris ejerskiftekonference 21. oktober

Her var der lagt op til politisk debat mellem skatteminister Morten Bødskov (S), Radikale Venstres næstformand, Sofie Carsten Nielsen og de konservatives leder Søren Pape Poulsen. 

Læs også: Skatteminister går efter bredt forlig bag ny skat på generationsskifte

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kent Damsgaard

Kent Damsgaard

Politisk direktør

  • Direkte +45 3377 3090
  • Mobil +45 2585 3216
  • E-mail ked@di.dk

Relateret indhold