Sidsel Dyrholm Holst, ny branchedirektør i DI Handel, er glad for at have fået muligheden for at arbejde tæt sammen med DI's medlemmer i DI Handels bestyrelse og gennem netværk, udvalg og projekter.

Foto: Büro Jantzen
10.10.19 DIB Nyheder

Ny direktør i DI Handel

Sidsel Dyrholm Holst tiltrådte 1. september som ny direktør for branchefællesskabet DI Handel. Hun er  drevet af at gøre en forskel for DI's medlemmer, som de kan mærke i dagligdagen.

Hvad er de tre vigtigste opgaver på dit bord?

- Det første er at hjælpe medlemmerne med at udnytte digital teknologi til at styrke salg og forretning, eksempelvis via etablering af e-handel og brugen af blockchain og kunstig intelligens. Det næste er eksporten, hvor e-eksport med salg via egen webshop eller gennem online markedspladser er centralt. Det tredje område er bæredygtig udvikling af forretningen, hvor efterspørgslen efter viden er stor, og hvor FN’s Verdensmål også spiller ind.

Hvordan vil DI Handel hjælpe med de udfordringer?

- Vi giver inspiration, viden og værktøjer til at styrke medlemmernes forretning gennem netværk samt aktiviteter inden for salg, kundeservice, e-handel og marketing. Dertil er vi med i en række projekter; i øjeblikket med fokus på morgendagens salg, fremtidens engroshandel, blockchain og salg via online markedspladser. Politisk arbejder vi med at sikre optimale rammer og fair konkurrence blandt andet inden for digital handel.

Hvad har fået dig til at sige ja til jobbet?

- Det er, at jeg kan beskæftige mig med noget af det helt grundlæggende for virksomheders succes – nemlig evnen til at sælge og markedsføre produkter og services i en digital tidsalder. Desuden giver det mulighed for at arbejde tæt sammen med vores medlemmer, både i DI Handels bestyrelse og gennem vores netværk, udvalg og projekter. Og så kan jeg bringe mine erfaringer i spil på en ny måde og også selv blive udfordret. Jeg er drevet af, at gøre en forskel for vores medlemmer, som de kan mærke i deres dagligdag. 

Læs også: Småpakker fra Kina skal hertil på lige vilkår

Fakta

DI HANDEL
Branchefællesskabet DI Handel blev grundlagt i 2008 og har 1.809 medlemmer. 
Afholder årligt over 60 events med aktiviteter inden for salg, kunde­service, e-handel og marketing.
Over 2.300 har deltaget i DI Handels arrangementer i år indtil videre. 
Læs mere om DI handel, og tilmeld dig nyhedsbrevet på handel.di.dk

 

SIDSEL DYRHOLM HOLST
Ansat i Dansk Industri siden 2002:
2019 Branchedirektør for DI Handel
2016 
Seniorchefkonsulent på 
DI’s kontor i Bruxelles 
2012 Chef for SMV og Iværksætteri
2010 Chefkonsulent, Afsætningspolitik
2008 Projektleder Energymap.dk 
2002 Cand.merc.int. fra CBS

Medlem af regeringens SMV:Board, samt bestyrelserne for: E-mærket, Nationalbankens Betalingsråd samt Konkurrence- og forbrugerstyrelsens forbrugerpolitiske panel.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Sidsel Dyrholm Holst

Sidsel Dyrholm Holst

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3773
  • Mobil +45 2949 4649
  • E-mail sdy@di.dk

Relateret indhold