Martin og Allan Mayland er fætre og ejere af Sjællands Erhvervsbeklædning A/S. Formand  for DI Sydsjælland Klaus Rønholt (til jøjre) og borgmester Ole Vive fra Faxe Kommune med blåt slips overrakte prisen .

06.11.19 DIB Nyheder

Virksomhed fra Faxe klædes på med DI-Initiativpris

Virksomheden Sjællands Erhvervsbeklædning har været på en unik vækstrejse, og derfor modtager den DI Sydsjællands Initiativpris 2019.

Fætrene Martin Mayland og Allan Mayland fra Rønnede på Sydsjælland valgte i 2011 at starte Sjællands Erhvervsbeklædning i et lille lokale i Faxe med to ansatte. Siden er det gået stærkt, og i dag har de 36 ansatte. Virksomheden har været på en unik vækstrejse, og derfor modtager den DI Sydsjællands Initiativpris 2019.

- Sjællands Erhvervsbeklædning modtager Initiativprisen, fordi de har præsteret imponerende vækst, der er meget inspirerende. De tør gribe nye muligheder for at udbygge virksomheden med et vedholdende fokus på kundeservice, siger formanden for DI Sydsjælland, Klaus Rønholt.

Virksomheden sælger robust arbejdstøj til et bredt kundesegment inden for bl.a.  håndværksbranchen, autobranchen og produktionsvirksomheder. Derudover laver Sjællands Erhvervsbeklædning også profiltøj, som kan bruges på messer, hvor virksomhederne skal skille sig ud.

- Vi er meget glade for at modtage DI Sydsjællands Initiativpris. Det er et kæmpe skulderklap til vores medarbejdere, der har været med til at sikre Sjællands Erhvervsbeklædnings succes, siger Martin Mayland.

Virksomheden begyndte i en lille butik på kun 50 m2. i Faxe. Efter få år rykkede den ind i 400 m2 i Rønnede og i dag fylder Sjællands Erhvervsbeklædning hele 2500 m2 i samme by. Siden har fætrene også indtaget Køge i samarbejde med XL-byg, og i 2016 tog de springet til Vordingborg. Senest åbnede de i juni 2018 en SPORTIGAN detailbutik i deres eksisterende lokaler i Rønnede

Sjællands Erhvervsbeklædnings store succes har givet Martin og Allan Mayland appetit på mere. Store anlægsprojekter i Sydsjælland har affødt nye vækstmål for fremtiden.

- Det er klart, at Storstrømsbroen og snart Femernforbindelsen er gigantiske projekter, hvor vi kan levere tøj til alle typer af ansatte. Vi har en fordel af at være relativt små i den sammenhæng, så vi kan lave tilpassede løsninger, og vi kan levere med kort varsel. Vi er klar, siger Allan Mayland.

Læs også: Prisvinder fra Bornholm vil skære kød op i USA

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kristian Birkegaard

Kristian Birkegaard

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4583
  • Mobil +45 6060 0547
  • E-mail krbi@di.dk