Koncerndirektør og COO i COWI, Rasmus Ødum er første person i DI Rådgivernes klimastafet med sit bud på, hvordan CO2-udledningen kan bringes ned, så regeringens klimapartnerskab for bl.a. rådgivere kommer i mål.

02.12.19 DIB Nyheder

Grøn stafet: Hør COWI’s input til regeringen

Video: Næstformand for Klimapartnerskabet for bl.a. rådgiverne, COO Rasmus Ødum fra COWI mener, at helhedsløsninger er et godt bud på at CO2-udledningen ned. Første ”løber” i DI Rådgivernes klimastafet er klar.

DI Rådgiverne har - sammen med DI Digital, DI Turisme og DI Service - sat fart i en video-stafet for deltagere i regeringens klimapartnerskab for it, service, rådgivning og turisme. Her kommer klimapartnerskabets deltagere med bud på deres bidrag.

Koncerndirektør og COO i COWI, Rasmus Ødum lægger for. Han mener, at sammentænkning af anlæg og drift sammen med helhedsløsninger og livstidsbetragtninger er et godt sted at starte.

Husk også melde dig til Grønt Idélaboratorium i Industriens Hus 17. december 2019, hvor du kan komme af med dine forslag til klimapartnerskabet.

Følg klima hos DI

Regeringen og dansk erhvervsliv har indgået 13 klimapartnerskaber. Vi præsenterer dig for hvert enkelt partnerskab, og følger udviklingen.

Læs mere om klimapartnerskaberne

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Henriette Søltoft

Henriette Søltoft

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3654
  • Mobil +45 2088 3919
  • E-mail hes@di.dk

Relateret indhold