20.12.19 DIB Nyheder

Mere end en kvart million flere i job i de sidste seks og et halvt år

Nye tal: Beskæftigelsen er på det seneste vokset med 2.900 personer, viser tal fra Danmarks Statistik

Beskæftigelsen i private virksomheder fortsætter med at stige, og siden 2013 er der nu skabt imponerende 254.000 flere job i Danmark – heraf 248.000 i private virksomheder. Alene i oktober i år steg antallet af lønmodtagere med 2.900 personer, viser dagens nye tal fra Danmarks Statistik.

- Det er både fantastisk og bemærkelsesværdigt, at beskæftigelsen fortsætter med at stige så flot i Danmark, på trods af de tydelige tegn på opbremsning i landene omkring os, siger vicedirektør Steen Nielsen, DI.

- Derfor er vi i DI også glade for, at der med finansloven for 2020 er aftalt en ny positivliste for faglærte, så virksomhederne får bedre muligheder for at tiltrække kvalificerede medarbejdere. Det er vigtigt med en håndsrækning til virksomhederne og væksten, for mange virksomheder har svært ved at finde de nødvendige faglærte medarbejdere, siger Steen Nielsen.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Steen Nielsen

Steen Nielsen

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3318
  • Mobil +45 2949 4557
  • E-mail snn@di.dk

Relateret indhold