Techtopiavært henrik Føhns har talt med den danske sikkerhedspolitisk ekspert Flemming Splidsboel Hansen, seniorforsker ved DIIS, som lyttede med ved en konference i Israel.

01.07.19 DI Business Nyheder

Usynlig krig i vores computere er måske brudt ud

Podcast: Spioner og hackere var blandt 400 talere på konferencen Cyberweek i Israel. Mange af dem mener, at der foregår en usynlig krig i vores netværk af computere.

Hackere, IT-sikkerhedsfolk, spioner, politifolk, militær, embedsmænd, politikere og sågar Israels premierminister var samlet i fem dage på konferencen Cyberweek i Israel. 

Der var foredrag fra morgen til aften, lige fra skåltaler til tankevækkende debatter og langhårede akademiske foredrag om dybe teknologier som blockchain, kunstig intelligens og kvantecomputere.

Mange af de 400 talere mener, at der foregår en usynlig krig i vores netværk af computere. 

Techtopia var med og i den første rapport fra cyber-skyttegraven, får vi en overordnet analyse lavet af den danske sikkerhedspolitisk ekspert Flemming Splidsboel Hansen, seniorforsker ved DIIS, som lyttede med ved talerne.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Relateret