Print din egen mad og medicin - syntetisk biologi er i centrum, når NASA forsker i, hvordan fremtidens liv på Mars kan forme sig. Lyt med på Techtopia podcast #116.

29.07.19 DIB Nyheder

NASA's plan for at overleve på Mars

Podcast: De første mennesker på Mars kommer til at lave både deres mad og medicin selv i et laboratorium. Derfor forsker man i syntetisk biologi hos NASA i Silicon Valley. Lyt med, når Techtopia hylder 50-året for månelandingen.

Allerede i dag er det muligt at konstruere biologiske byggesten i computeren, som kan printes til DNA til mad, medicin og materialer.

The National Aeronautics and Space Administration (NASA) vil sende den information til nybyggere på Månen eller Mars, så de selv kan printe eller dyrke materiale til medicin og mad. 

Dette er det andet af tre Techtopia sommer afsnit om rumforskning i anledning af 50-året for den første månelanding d. 20. juli 1969.

Medvirkende:
Lynn Rothschild, Sr Research Scientist, Bio and Bio-Inspired Technologies, Research and Technology, NASA Ames Research Center

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold