Hele Danmarks dynekonge, Lars Larsen, er gået til ro for sidste gang. Lars Larsen blev 71 år gammel, skriver JYSK i en pressemeddelelse mandag.

Foto: Ritzau Scanpics
19.08.19 DIB Nyheder

Lars Larsen er gået bort

Danmarks mistede  i dag en stor erhvervsmand, skriver DI's adm. direktør Lars Sandahl Sørensen i dette mindeord om Lars Larsen, der  mandag sov stille ind i sit hjem ved Silkeborg.

Det er en særdeles trist nyhed, at Lars Larsen er død. Danmark har mistet en stor erhvervsmand, en inspirerende iværksætter og en købmand i verdensklasse, som fra bunden har skabt en stærk og stadigt voksende virksomhed.

Lars Larsen havde en enestående evne til også at vise, hvilket menneske og hvilke værdier, der lå til grund for virksomheden, og han har på mange måder sat et stort og vigtigt aftryk på Danmark. Allerede for mange år siden vise Lars Larsen sine helt særlige evner som iværksætter og på den måde har han inspireret mange.

Jeg sender min varmeste medfølelse til Lars Larsens nærmeste familie og til alle de medarbejdere, som han har stået i spidsen for i mange år.

Per Geckler Møller
Skrevet af:

Per Geckler Møller

Per Geckler Møller

Per Geckler Møller

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3836
  • Mobil +45 2949 4434
  • E-mail pgm@di.dk

Relateret indhold