Det giver en kæmpe stolthed internt, at vi gør det som virksomhed, siger direktør Lotte Hjortlund Andersen om ISS' samarbejde med Røde Kors.

ISS Facility Services
03.10.19 DIB Nyheder

ISS-direktør arbejder for at  udsatte familier kan få ferie

Direktør Lotte Hjortlund Andersen fra ISS Facility Services arrangerer sammen med bl.a. Røde Kors feriemuligheder for hårdt prøvede familier.

Hvorfor arrangerer ISS ferielejre sammen med Røde Kors?

– For ni år siden fandt vi ud af, at Røde Kors matchede os godt, fordi de også gerne hjælper udfordrede familier videre i livet. Det skaber et netværk mellem vores medarbejdere, som er med, og forældre på kanten af arbejdsmarkedet og kan blandt andet føre til, at de kommer tættere på et job, eksempelvis hos os.

Hvad betyder det for ISS internt, at I er med?

– Det giver en kæmpe stolthed internt, at vi gør det som virksomhed. Og det er et meget konkret initiativ, hvor de ISS-familier, som deltager, virkelig mærker, at de gør en forskel for andre. Som virksomhed giver det bedre mening at hjælpe på den

Hvad er næste skridt for ISS på det her område?

– ISS sætter nu globalt set endnu mere fokus på diversitet og inklusion ved at oprette et globalt lead, som jeg skal drive. Med 500.000 medarbejdere globalt er det en rigtig spændende opgave. Jeg skal bringe viden sammen fra en masse passionerede mennesker i ISS. Og vi vil kombinere global struktur og processer med lokale tiltag. Målet er at fastholde, styrke og fortsat dyrke fordelene i diversiteten i ISS, og i de samfund vi er så stor en del af.

Hvad driver dig som erhvervsleder?

– Jeg er meget optaget af at koble forretning og mennesker. Ferielejren med Røde Kors er et godt eksempel på det, fordi det skaber intern stolthed og gør en mærkbar forskel for de udsatte familier, der deltager. Samtidig får de et netværk ind i et arbejdsmarked, hvor vi og andre virksomheder har behov for arbejdskraften. 

Læs også: Danmark tjener millioner på ISS’ jobindsats

Og læs mere om samarbejdet mellem ISS og Røde Kors

 

Fakta

Kort om Lotte Hjortlund Andersen:

- 48 år. Siden oktober 2016 direktør for People & Culture hos servicevirksomheden ISS Facility Services. 

- Næstformand for bestyrelsen i Service Branchens Arbejdsgiverforening, SBA. 

- Formand for arbejdsmarkedspolitisk panel i Dansk Industri.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Simon Dyhr

Simon Dyhr

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3634
  • Mobil +45 6169 7621
  • E-mail sidy@di.dk

Relateret indhold