Lyt med når vært Henrik Føhns taler med designerne Paola Antonelli og Arnold Wassermann om, hvordan godt design kan skabe bæredygtighed i - og baggrunden for at vælge de fem kommende kommende vindere af INDEX: AWARD i podcast Techtopia #121.

02.09.19 DIB Nyheder

Tech-design skal redde verden

Podcast: Kurator på MoMa og medlem af juryen ved INDEX: Award Paola Antonelli mener, vi har tabt kontakten til naturen. Løsningen er at integrere design i teknologi fra starten og skabe bæredygtige løsninger for klode og mennesker.

Vi lever i teknosfæren. En tid defineret af teknologi, men også en tid, hvor vi har tabt kontakten til naturen. Det skal der rettes op, mener nogle af verdens førende designere.

Udstillingen “Broken Nature” i Milano var en hilsen fra nutiden til fremtiden skabt af Paola Antonelli, der er kurator på MoMa. Hvordan vil vi mennesker huskes, når vi er væk som art? Som nogen, der tabte forbindelsen til vores ophav, eller som en art der prøvede at redde vores planet fra os selv?

Hør om hendes wakeup-call og hendes arbejde i juryen for designprisen INDEX: Award #designtoimprovelife sammen med designnestoren Arnold Wasserman. Deres budskab er, at design skal være en integreret del af vores teknologi fra starten, hvis vi skal skabe bæredygtige løsninger for klode og mennesker.

INDEX: Award uddeles i Københavns 6. September. Hør tankerne bag valget af de fem vindere, som du kan møde i Techtopia 122.

Medvirkende:
Paola Antonelli, senior Curator of the Department of Architecture & Design as well as the Director of R&D at The Museum of Modern Art (MoMA), New York City. Member ofof the INDEX: Award nomination committee.

Arnold Wassermann. Chairman of The Idea Factory and Vice-Chairman of the INDEX: Award nomination committee.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Karen Witt Olsen
Skrevet af:

Karen Witt Olsen

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold