30.09.19 DIB Nyheder

Velkommen til det automatiserede arbejdsmarked

Podcast: Hvad vil robotter og kunstig intelligens komme til at betyde for jobs, samfundsmodeller, uddannelse og ledelse. Det kigger rapporten "The Future of Work" på, og techtopia har kigget på, hvad rapporten har kigget på.

Dommedagsbasunerne har de sidste fire år spillet massive fanfarer over vores jobmarked. Men kommer robotterne virkelig og tager alle vores jobs?

 Teknologien kan ikke forandre samfundet alene. Økonomi, love og hensynet til social stabilitet har siden oldtiden spillet en væsentlig rolle og sågar bremset ny teknologi i fremdrift.

Derfor skal vi være forberedt på, hvad robotter og AI kan komme til at betyde for jobs, samfundsmodeller, uddannelse og ledelse. Det kigger rapporten "The Future of Work" på.

Den er lavet af Innovation Centre Denmark i Silicon Valley, der på godt og ondt er et laboratorium for et samfund, som i ekstrem grad styres af teknologiens muligheder og faldgruber.

Medvirkende:

Anders Christiansen, senior konsulent, ICDK

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold