Messe C er i samarbejde med en række organisationer i gang med at organisere en konference i efteråret 2020, der skal munde ud i ti konkrete energitiltag.

Simon Meyer Fotografi
16.01.20 DIB Nyheder

Messedirektør: Der er brug for et kursskifte

Video: Både borgere og virksomheder er hver især forpligtet til at tage ansvar for verden, mener adm. direktør Grete Højgaard, Messe C i Fredericia.

Messe C i Fredericia er i gang med tiltag, der skal spare på energien, øge affaldssorteringen og minimere affaldsproduktionen, fortæller adm. direktør Grete Højgaard i videoen ovenfor. 

Hun har modtaget klimastafetten for deltagere i regeringens klimapartnerskab for it, service, rådgivning og turisme. Her kommer klimapartnerskabets deltagere i en række videoer med bud på deres bidrag.

Se også: 

Grøn stafet: Hør COWI’s input til regeringen

ISS: Partnerskaber er nøgleord i klimaindsatsen

 

Microsoft: Klimamagien ligger i tværindustriel innovation

Dagens bedste forslag: Scan verden for klimaløsninger

Følg klima hos DI

Regeringen og dansk erhvervsliv har indgået 13 klimapartnerskaber. Vi præsenterer dig for hvert enkelt partnerskab, og følger udviklingen.

Læs mere om klimapartnerskaberne

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Sune K. Jensen

Sune K. Jensen

Chef for DI Turisme og oplevelsesøkonomi

  • Direkte +45 3377 3923
  • Mobil +45 2949 4624
  • E-mail skj@di.dk

Relateret indhold