Som virksomhedsejer har du altid mulighed for at gøre brug af ydelser fra Copenhagen Business Hub -Erhvervshus Hovedstaden - faktisk har du ret til dem.

Foto: Erhvervshus Hovedstaden
05.11.20 DIB Nyheder

Erhvervshus Hovedstaden – hvad kan vi tilbyde dig som virksomhed?

Copenhagen Business Hub -Erhvervshus Hovedstaden hjælper omtrent 2000 virksomheder hvert år. Vi er sat i verden for at vejlede alle typer virksomheder i Hovedstadsregionen, så de kan skyde genvej til bæredygtig udvikling og vækst på bundlinjen, skriver direktør Liselotte Hohwy Stokholm.

DIBusiness.dk bringer i den kommende tid indlæg fra de seks erhvervshuse placeret rundt om i Danmark om de ydelser, virksomheder kan få hos dem. Se også ny analyse Forskelle i erhvervshusenes virksomhedskontakt.

”Man kunne have brugt ti år på selv at undersøge det hele, eller man kan holde tre møder med Henriette.”

Citatet her er fra en virksomhed, der har fået hjælp til et eksportfremstød af en af vores dygtige forretningsudviklere.

En anden virksomhed udtaler:

”Som start-up og uden en organisation er det fantastisk at få tilbudt et forløb hos Copenhagen Business Hub, som i den grad bliver tilpasset dit behov i forhold til, hvor du er i udviklingen.”

Begge virksomheder fortæller på hver sin måde om det, vi i Copenhagen Business Hub -Erhvervshus Hovedstaden er sat i verden for. Nemlig at vejlede alle typer virksomheder i Hovedstadsregionen, så de kan skyde genvej til bæredygtig udvikling og vækst på bundlinjen.

Hvem står bag?

Det er kommunerne og staten, der i fællesskab finansierer Danmarks seks regionale erhvervshuse. Når de små og mellemstore virksomheder, som dansk erhvervsliv hovedsageligt består af, klarer sig godt, er samfundsgevinsten stor. Derfor investerer Danmark hvert år i erhvervsfremmende aktiviteter, og derfor skal alt, hvad vi som Erhvervshus sætter i gang, være til gavn for virksomhederne.  

Alle virksomheder kan få sparring 

Som virksomhedsejer har du altid mulighed for at gøre brug af vores ydelser – ja, du har faktisk ret til dem, og det er vi ret glade for. Vi tilbyder alle typer virksomheder uvildig sparring med erfarne forretningsudviklere og ny viden og værktøjer gennem events, webinarer og dybdegående programforløb. Langt de fleste af vores ydelser er der allerede betalt for, derfor er de gratis for dig. Her kan du læse mere om vores forskellige ydelser 

Hvad kan du forvente af os?

Du kan bruge os som uvildig sparringspartner inden for stort set alt det, der skal til for at drive en virksomhed, og du kan regne med at få en konkret handlingsplan for videreudviklingen af din virksomhed. Skabt i samarbejde og formidlet i øjenhøjde, naturligvis. Det kan for eksempel være indenfor opstart af ny virksomhed, grøn omstilling, FN’s Verdensmål, ledelse & strategi, bestyrelse, eksport, kapital, økonomi, innovation, digitalisering, salg &markedsføring eller produktionsoptimering.  

Vi kan også hjælpe dig videre til de mange støttemuligheder, dansk erhvervsfremme tilbyder. Herudover trækker vi på et bredt netværk af private rådgivere og kan hjælpe dig med at kvalificere, hvilken type rådgivning du har brug for, for at løfte dine udfordringer og ambitioner.      

Hvem møder du?

Vores forretningsudviklere har baggrund i det private erhvervsliv, ofte fra egen virksomhed og/eller ledelsesstillinger i større danske foretagender. De er kendetegnet ved høj faglig kompetence, engagement og uvildighed. De fleste har selv siddet i din stol og har stor erfaring i at gøre kompleks viden konkret og brugbar – skræddersyet dit behov.

Knudepunkt for finansiel erhvervsstøtte og adgang til specialiseret viden

Vi fungerer som knudepunkt for at bringe dig videre til den rette ekspertise hos andre erhvervsfremmeaktører. Det betyder konkret, at vi kan vejlede dig som virksomhed i, hvordan du bedst bruger for eksempel Vækstfonden, Innovationsfonden, The Trade Council (Udenrigsministeriet), EFK Danmarks Eksportkredit m. flere. Vi samarbejder også tæt med Hovedstadsområdets mange uddannelsessteder for at bygge bro til de virksomheder, der efterspørger viden og kompetencer herfra.  

Måske er du den næste?

Vi hjælper omtrent 2000 virksomheder hvert år, og ingen ender som et nummer i rækken eller forsvinder i mængden. Her kan du læse mere om nogle af de virksomheder, vi har gjort en forskel for. 

Læs også:

Her er hvad virksomheder kan få hos Erhvervshus Midtjylland

”Sydjysk verdensklasse er målestok for Erhvervshus Sydjylland”

Her er hvad virksomheder kan få hos Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Nordjylland hjælper virksomheder med hvad som helst!

Her er hvad virksomheder kan få af Erhvervshus Fyn

Fakta

Copenhagen Business Hub -Erhvervshus Hovedstaden

Kort fortalt er vi mere end 80 forretningsudviklere, projektledere og andre medarbejdere, der lever for at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed i Hovedstadsregionen.

Kontakt os – vi er til for virksomhederne

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvad enten du har spørgsmål eller behov for sparring og vejledning. Ring eller skriv til forretningsudvikler John Weait Larsen på 3168 4111 eller jwl@ehhs.dk

Læs mere på www.ehhs.dk

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Chef for erhvervsfremme & regional udvikling

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold