Adm. direktør Lars Erik Jønsson, Erhvervshus Nordjylland, skriver om de ydelser, virksomheder kan få fra huset.

16.11.20 DIB Nyheder

Erhvervshus Nordjylland hjælper virksomheder med hvad som helst!

Med en hands on og “what’s in it for you”-tilgang yder vores kompetente forretningsudviklere gratis og uvildig sparring samt specialiseret vejledning, skriver adm. direktør Lars Erik Jønsson, Erhvervshus Nordjylland.

DIBusiness.dk bringer i den kommende tid indlæg fra de seks erhvervshuse placeret rundt om i Danmark om de ydelser, virksomheder kan få hos dem. Se også ny analyse Forskelle i erhvervshusenes virksomhedskontakt.

Årligt hjælper vi i Erhvervshus Nordjylland mere end 600 nordjyske virksomheder. Med en hands on og “what’s in it for you”-tilgang yder vores kompetente forretningsudviklere gratis og uvildig sparring samt specialiseret vejledning. Vi har et tæt samarbejde med både de lokale erhvervskontorer og private aktører, og vi kan derfor hurtigt guide dig i den rigtige retning.

Vi er din uvildige strategiske sparringspartner

Du ved, at det er vigtigt med løbende udvikling af din virksomhed, produkterne og forretningsprocesserne. Udfordringen er ofte at få overblik over, hvilket område du skal prioritere højest, og hvilke nye aktiviteter der skal sættes i gang i din virksomhed.
I Erhvervshus Nordjylland finder vi potentialerne, og vi tilbyder vejledning i et 360 graders perspektiv. Sammen med dig skaber vi overblik, og sætter spot på de indsatsområder, der skaber størst udvikling i din virksomhed.

Vi kan ikke alt, men vi er specialister i meget

Du kan trække på viden og ekspertise for vores hold af kompetente forretningsudviklere, der yder specialiseret vejledning og sparring inden for følgende områder:

Digitalisering og automatisering

Finansiering

Grøn omstilling og cirkulær økonomi

Innovation

Internationalisering

Kvalificeret arbejdskraft og social inklusion

Ledelse og organisation

Salg og markedsføring

Vores forretningsudviklerne har et stort netværk, og i Erhvervshus Nordjylland arbejder vi tæt sammen med en bred vifte af relevante samarbejdspartnere. Vi kan derfor agere hurtigt og smidigt og åbne dørene for dig til et stort netværk af øvrige offentlige samarbejdspartnere samt private aktører.

15+ forretningsudviklere – endnu flere kompetencer

Tilsammen har vores forretningsudviklere mere end 300 års erhvervserfaring. De har alle sammen en baggrund fra det private erhvervsliv - ofte fra egen virksomhed og/eller ledelsesstillinger. De er klar til sammen med dig at skræddersy planen, der tager din virksomhed til næste niveau.

Find dit match her

Vi er stærkest sammen med andre

Sammen med blandt andre de øvrige erhvervshuse, de lokale erhvervskontorer, forskellige brancheorganisationer, uddannelsesinstitutioner og private rådgivere tilbyder vi blandt andet webinarer og CAMP’s.

Du kan holde dig opdateret i vores eventkalender.

Læs også: 

Her er hvad virksomheder kan få hos Erhvervshus Midtjylland

Her er hvad virksomheder kan få af Erhvervshus Fyn

Her er hvad virksomheder kan få hos Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Hovedstaden – hvad kan vi tilbyde dig som virksomhed?

”Sydjysk verdensklasse er målestok for Erhvervshus Sydjylland”

Erhvervs-hus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland er et af seks Erhvervshuse i Danmark, der er vedtaget ved lov og understøttes af staten og kommunerne.
Vores hovedkontor i Aalborg og vores filial i Nykøbing Mors danner rammen for cirka 30 dedikerede og engagerede medarbejdere.
Vi indtager en knudepunktsfunktion i det samlede nordjyske erhvervsfremmesystem, og er derudover operatør på programmer, der via privat rådgivning gør det muligt at igangsætte målrettede udviklingsforløb. Vi står derudover i spidsen for at udvikle den regionale erhvervsfremmestrategi for Nordjylland.
Læs mere på www.ehnj.dk

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Teamleder

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold