Vi står til rådighed for alle fynske virksomheder , skriver Niels Erik Haug-Larsen, direktør i Erhvervshus Fyn.

13.11.20 DIB Nyheder

Her er hvad virksomheder kan få af Erhvervshus Fyn

Hos Erhvervshus Fyn kan virksomheder få specialiseret sparring, medfinansiering til udvikling og vækst samt adgang til de nationale klynger. Ambitionen er at sikre fynske virksomheder én indgang til det samlede erhvervsfremmesystem - på tværs af de fynske kommuner og nationale indsatser, skriver direktør Niels Erik Haug-Larsen.

DIBusiness.dk bringer i den kommende tid indlæg fra de seks erhvervshuse placeret rundt om i Danmark om de ydelser, virksomheder kan få hos dem. Se også ny analyse Forskelle i erhvervshusenes virksomhedskontakt.

Når de fynske virksomheder har det godt, så har Fyn det godt.

Derfor arbejder vi i Erhvervshus Fyn hver dag for at hjælpe de fynske virksomheder med at styrke deres konkurrencekraft og bæredygtige udvikling. Det gør vi igennem en bred vifte af erhvervsfremmetilbud og ved at sikre den fynske sammenhængskraft, så virksomhederne har nem adgang til hinanden, til videninstitutionerne og til de offentlige instanser.

Det er gratis at benytte Erhvervshus Fyn, da vi er ejet af de fynske kommuner, og vi står til rådighed for alle fynske virksomheder – fra iværksætteren der har brug for hjælp til sin opstart og enkeltmandsvirksomheden der kæmper i en svær corona-tid, til den veldrevne forretning der gerne vil internationalisere og tech-virksomheden der via medfinansiering kan være med til at skabe fremtiden. Og alle fynske virksomheder derimellem.

Specialiseret sparring

Helt konkret tilbyder vi specialiseret sparring og tilbud om individuel kortlægning af virksomheders vækstmuligheder. Det handler om at afdække alle hjørner af virksomheden - både der hvor skoen trykker og der, hvor der er stort potentiale. Vi tilbyder virksomheder hjælp til en vækstplan eller peger dem i retning af vækstprogrammer, finansiering eller private rådgivere, som kan løfte dem til næste step.

Finansiering

Og vi viser virksomheder vejen til finansiering og kapital, så de kan accelerere væksten og skabe bæredygtig forretning. Uanset om en virksomhed har brug for at blive klædt på til et møde med banken, en kapitalindsprøjtning eller medfinansiering via vækstprogrammer, så hjælper vi dem på vej. Gennem vores vækstprogrammer giver vi mulighed for medfinansiering til udvikling af virksomheder indenfor produktudvikling, produktivitetsforbedring, forretningsudvikling og kompetenceudvikling. Det er et godt supplement til virksomhedens egne penge og et billigt alternativ til at optage lån eller sælge ejerandele.

Klynger

Og vi sikrer virksomhederne direkte adgang til nogle af Fyns vigtigste styrkepositioner bl.a. inden for robotter og droner, den maritime branche og logistik, byggeri og anlæg samt turisme, fordi vi har et tæt samarbejde med klyngeorganisationerne - også i det nye nationale klynge-setup.
I klyngerne kan virksomhederne sammen med andre virksomheder, forsknings-, udviklings- og uddannelsesorganisationer, offentlige aktører og finansielle aktører accelerere deres vækst og være med til at skabe værdi inden for de fynske styrkepositioner.
Her kan virksomhederne få viden, netværk, branding af brancher, nye samarbejdspartnere, hjælp til opkvalificering, forretningsudvikling på nye spændende indsatsområder og meget mere, hvis man er villig til at bidrage og løfte i flok.

Med virksomhederne i centrum

Alt det kan vi tilbyde pga. vores dygtige og engagerede medarbejdere, som er vores største ressource. De sætter hver dag deres viden og erfaring i spil med fokus på at styrke de fynske virksomheders konkurrencekraft og bæredygtighed - altid med udgangspunkt i virksomhedernes behov.
Vores ambition er, at det skal være lettilgængeligt, enkelt og effektivt for virksomhederne, at søge hjælp hos Erhvervshus Fyn. Vi er knudepunktet hvorfra de altid bliver hjulpet videre, uanset hvilken henvendelse de kommer med, og uanset hvilken virksomhed, der henvender sig. Vi er forbundet med de fynske kommuners erhvervsservices og turismeindsatser, som varetages bedst lokalt, fordi det lokale og Erhvervshus Fyn er hinandens forudsætninger i et tillidsfuldt samarbejde. 

Dét er et unikt set-up for Fyn, som både sætter de fynske virksomheder i centrum og styrker de fynske erhvervsklynger og øens destinationsselskab - med Fyn som vores epicenter men altid med nationalt og globalt udsyn, hvor det giver mening.

Læs også:

Erhvervshus Hovedstaden – hvad kan vi tilbyde dig som virksomhed?

”Sydjysk verdensklasse er målestok for Erhvervshus Sydjylland”

Her er hvad virksomheder kan få hos Erhvervshus Midtjylland

Her er, hvad virksomheder kan få hos Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Nordjylland hjælper virksomheder med hvad som helst!

Kontakt Erhvervs-hus Fyn

  • Specialiseret sparring: Lars Bergholdt, forretningschef , tlf. 25 50 53 19
  • Finansiering: Kasper Aagaard, programchef, tlf. 25 50 53 21
  • Klynger: Niels Erik Haug-Larsen, direktør, 51 14 36 79
  • I tvivl om, hvordan du skal hjælpes videre? Ring på tlf. 70 23 55 15 - så hjælper vi dig videre.

Erhvervshus Fyn

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Teamleder

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold