Direktør i Erhvervshus Sjælland Mads Váczy Kragh er stolt af, at han - udover direkte sparring - også kan være sjællandske virksomheders indgang til Vækstfonden, Innovationfonden eller Trade Council.

12.11.20 DIB Nyheder

Her er hvad virksomheder kan få hos Erhvervshus Sjælland

Hos Erhvervshus Sjælland kan virksomheder få sparring fra forretningsudviklere, som selv har haft ledende stillinger eller drevet egen virksomhed. Derudover er der adgang til en række nationale tilbud og en række projektforløb med tilskud til rådgiverkøb, skriver direktør Mads Váczy Kragh

DIBusiness.dk bringer i den kommende tid indlæg fra de seks erhvervshuse placeret rundt om i Danmark om de ydelser, virksomheder kan få hos dem. Se også ny analyse Forskelle i erhvervshusenes virksomhedskontakt.

Erhvervshus Sjælland hjælper virksomheder og iværksætter i Region Sjælland med at udvikle deres forretning. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov, vi er uvildige og har virksomhedens udvikling og fremdrift, som vores eneste mål.

Forretningsudviklerne i Erhvervshus Sjælland har alle en høj faglighed og kender hverdagen i de små og mellemstore virksomheder. Forretningsudviklerne har typisk selv drevet virksomheder eller haft ledende stillinger i det private erhvervsliv.

Sparring fra Erhvervshus Sjælland er gratis, og vi hjælper hvert år mere end tusind virksomheder med at udvikle sig. Vi arbejder med virksomheder 1-1, men tilbyder også en række projektforløb, hvor man får mulighed for at netværke med andre virksomheder og kan få tilskud til køb af rådgivere.

Når vi arbejder med en virksomheder henviser vi til rådgivning, som kan være med at eksekvere virksomhedernes udfordringer. Vi har en tæt kontakt med de nationale tilbud til virksomheder, så har man brug for vækstfonden, innovationfonden eller Trade Councill eller andre, så kan vi være din direkte adgang.

Vi har viden om alle aspekter af det at drive virksomheder. Vi arbejder med salg, markedsføring, ledelse, strategi, innovation, digitalisering, finansiering, produktion, internationalisering og meget andet. 

Erhvervshus Sjælland er ejet af de 17 kommuner i Region Sjælland og samarbejder tæt med lokale erhvervsservice i din kommune. Vi arbejder målrettet med virksomheder, så vi sikrer mest mulig vækst, udvikling og eksport i virksomheder i vores geografi.  

Læs også:

Erhvervshus Hovedstaden – hvad kan vi tilbyde dig som virksomhed?

”Sydjysk verdensklasse er målestok for Erhvervshus Sydjylland”

Her er hvad virksomheder kan få hos Erhvervshus Midtjylland

Her er hvad virksomheder kan få af Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Nordjylland hjælper virksomheder med hvad som helst!

Fakta

Erhvervshus Sjælland

1200+ virksomhedsforløb årligt

Fysisk placeret med kontor i Sorø og Vordingborg – derudover Vækstfabrikker i Slagelse, Køge, Roskilde, Nykøbing Falster

50+ ansatte

Frank Poulsen, direktør Simatek, fortæller om samarbejdet med Erhvervshus Sjælland.

Erhvervshus Sjælland

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Fagleder, Regional erhvervsfremme

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold