Mød 11 tech startups og deres løsninger, få konkrete værktøjer til samarbejde og mød DFDS og Hungry, der er godt i gang med samarbejde med iværksættere.

16.12.20 DIB Nyheder

Hør hvordan du udvikler din SMV sammen med iværksættere

Video: Der er stort potentiale i digital forretningsudvikling i samspil mellem små og mellemstore virksomheder og teknologiske iværksættere. I denne video kan du møde 11 tech startups og deres løsninger, få konkrete værktøjer til samarbejdet og møde to inspirerende cases fra hhv. DFDS og Hungry, der har haft stor succes med at samarbejde med tech startups.

Har du to timer, der kan inspirere din virksomhed til at hjælpe din virksomhed i gang med samarbejde med nogle af de mange iværksættere, der arbejder med teknologiske løsninger, der kan booste din forretning? Så sæt dig til rette med hørebøfferne på og se og lyt med på videoen ovenfor.

Gennem videoen får du konkrete værktøjer, der kan hælpe dig i gang med samarbejdet. Du får inspiration fra virksomhederne DFDS og Hungry, der er godt i gang med samarbejdet. Og du kan ikke mindst møde en perlerække af tech startups, der fortæller, hvad de kan.

Du kan også springe videoen over og gå direkte til chefkonsulent Anja Skadkær Grue, hvis du ønsker hjælp til at møde relevante startups. Kontakt hende på mail ansm@di.dk.

Læs også: Alfa Laval inviterer udvalgte startups og iværksættere ind på matriklen

Anja Skadkær Grue

Anja Skadkær Grue

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3909
  • Mobil +45 2326 5985
  • E-mail ansm@di.dk

Relateret indhold