Direktør Michael J. Pedersen fra det rådgivende ingeniørselskab 103 har stor erfaring som bygherrerådgiver og projektrådgiver. 103 bidrager med rådgivning i alle faser og typer af projekter inden for akustik, støj og vibrationsmåling, energi, projektledelse og byggeri.

18.12.20 DIB Nyheder

Vinder af DI’s Business nytårsquiz: Det var nok mere held end viden og kompetencer

Direktør Mikael J. Pedersen fra det rådgivende ingeniørselskab 103 vinder DI Business nytårsquiz 2020. Se de rigtige svar i artiklen.

Årets vinder af DI Business nytårsquiz er en beskeden mand. Selvom han var ene om at få 11 rigtige ud af de 13 spørgsmål, så vil direktør Mikael J. Pedersen fra 103 Rådgivende ingeniørselskab absolut ikke prale med sine spådomsevner.

- Jeg var rimelig sikker på at Trump ikke blev genvalgt. Men for at være ærlig, så var det nok mere held end viden og kompetencer, der sikrede mig sejren, siger han.

Blandt Mikaels fuldtræffere var blandt andet, at han forudså, at der i årets løb ville være et døgn – den 15. marts – hvor produktionen af dansk vindmøllestrøm oversteg det samlede danske elforbrug.

- Lige præcis det punkt var jeg dog sikker på, da jeg har arbejdet inden for energisektoren i mange år og det sker regelmæssigt med den nuværende installerede kapacitet, siger Mikael J. Pedersen.

Vinderpræmien er en fire timers workshop om digitalisering og sociale medier med Elberth Kommunikation.

Nedenfor kan du se de rigtige svar på nytårsquizzen. Spørgsmålet om, hvor mange penge, der kommer i statskassen, når 5G frekvenserne sælges i november 2020 måtte udgå, da auktionerne er udskudt til 2021.

Spørgsmål og svar på nytårsquizzen 2020:

- Bliver overskuddet på føde- og drikkevarehandelsbalancen i 2019 større end i 2018 (37,4 mia. kr.)?

- JA.

- Har statsminister Mette Frederiksen udskiftet én eller flere ministre i S-regeringen pr. 1 november 2020?

- NEJ.

- Bliver der indført en – og kun en – måde at sortere affald på, uanset hvilken kommune man befinder sig i pr. 1 november 2020?

- JA.

- Udgør el- og nul-emissionsbiler mere end 1 pct. af den samlede personbilbestand i Danmark ved udgangen af oktober 2020?

- NEJ.

- Bliver der indgået flere praktikpladsaftaler i de tre første kvartaler af 2020, sammenlignet med samme periode i 2019?

- Ja.

- Bliver Donald Trump genvalgt som præsident i 2020?

- NEJ

- Vil amerikanske turister den 1. november have overhalet britiske turister som Danmarks 5. største turismemarked målt på antal overnatninger?

- NEJ.

- Er kommunernes inddragelse af private leverandører i den kommunale opgaveløsning steget ifht 2018-niveauet, hvor 26,9 pct. af de kommunale driftsopgaver blev sat i udbud og løst af private?

- NEJ.

- Danmark er verdens største producent af pibetobak. Vil produktionen i Danmark komme over 750 ton i første halvår af 2020?

- JA.

- Vil der inden november 2020 være mere end ét døgn, hvor produktionen af dansk vindmøllestrøm overstiger det samlede danske elforbrug time for time i løbet af et døgn?

- JA

- Har en dansk virksomhed mistet mere end 800 millioner kr. på grund af hackerangreb pr. 1. november 2020?

- JA.

- Får en ny dansk virksomhed mere end 1.000 ansatte inden 1. november 2020? 

- JA.

- Er mærkningsordning for digital ansvarlighed lanceret i november 2020?

NEJ.

Læs også: Lars Sandahl Sørensens leder om 2020.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Relateret indhold