Fra venstre: CEO Peter Vesløv, Beck Pack Systems A/S, Anika Westh Jensen, fhv. elev hos Beck Pack Systems A/S, Formand for DI Bornholm Kenn Kjellberg, Victor Vask A/S samt borgmester Winni Grosbøll (S), Bornholms Regionskommune.

05.02.20 DIB Nyheder

Engageret kontorelev hædres med bornholmsk DI-pris

I sin tid som kontorelev hos Beck Pack Systems har Anika Westh Jensen været med til at lave nye samarbejder på tværs af virksomheder og løftet administrationsuddannelsen på Bornholm. Derfor modtager hun den 5. februar 2020 DI Bornholms Lærlingepris.

35-årige Anika var sidste år elev hos Beck Pack Systems som en del af hendes kontoruddannelse med speciale i administration. Ud over at besidde et højt fagligt niveau, har hun også været med til at oprette nye samarbejder for en række bornholmske virksomheder med uddannelsesinstitutionen Niels Brock.

I samarbejdet har elever og elevansvarlige i flere virksomheder mødtes for at forbedre uddannelsen af administrationselever. DI Bornholms formand, Kenn Kjellberg, håber, at andre virksomheder og elever vil lade sig inspirere af Anikas arbejde.

- Her på øen har vi brug for flere, der tager en erhvervsuddannelse. Virksomhederne står klar til at tage imod i forhold til både praktikpladser og job efter endt uddannelse. Derfor har vi også brug for at samarbejde om at styrke vores uddannelser, hvor vi kan, og det er vigtigt med folk som Anika, der gør en ekstra indsats, siger Kenn Kjellberg.

På Bornholm er der en mangel på erhvervsuddannede, og virksomhederne mangler dygtige hænder og kloge hoveder. Anika, der fik 12 i sin fagprøve, har undervejs i sin elevtid prioriteret at lære virksomheden at kende i forskellige afdelinger og sikret implementering af de nye GDPR-regler i virksomheden.

- Anika har været en meget engageret og lærevillig elev, og har været et stort aktiv i vores organisation og ydet en stor arbejdsindsats. Vi har været meget glade for hendes indsats i Beck Back Systems, og hun er et fremragende eksempel på, hvor meget gavn os virksomheder får ud af at tage elever og lærlinge, siger Peter Vesløv, administrerende direktør i Beck Pack Systems.

Prisen overrækkes af formand for DI Bornholm Kenn Kjellberg og borgmester Winni Grosbøll.

Fakta

Fakta om lærlingeprisen

- DI Bornholms Lærlingepris uddeles hvert år til en elev eller lærling, som i ekstraordinær grad har udmærket sig fagligt og/eller kollegialt

- Årets vinder bliver fundet blandt DI’s 85 medlemsvirksomheder på Bornholm

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Louise Friis

Louise Friis

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3119
  • Mobil +45 4047 8666
  • E-mail lofr@di.dk

Relateret indhold