Sara Schøler Lass er CEO og grundlægger af WeZimplify samt Zimplifi, som leverer strategisk rådgivning, innovation og foredrag

Foto: WeZimplify
28.02.20 DIB Nyheder

Målet er et verdensomspændende netværk for virksomheder

Sara Schøler Lass står bag en ny digital produktudviklingsplatform. Hun håber på endnu mere kontakt mellem etablerede og nystartede virksomheder.

- Målet er, at vores digitale platform bliver et verdensomspændende netværk, for folk der gerne vil gøre en forskel i produkt og forretningsudvikling i samarbejde med andre. Et slags LinkedIn hvor involvering driver produktudviklingen.

Sådan siger adm. direktør Sara Schøler Lass om WeZimplify.

Og det går fint fremad for den nye Silkeborgvirksomhed – på mindre end ét år er ti betalende virksomheder og 700 brugere kommet ombord.

- Via vores digitale platform kan virksomheder udvikle eller teste et produkt i samarbejde med for eksempel brugere, leverandører eller andre stakeholdere, forklarer den adm. direktør.

Det er fem år siden Sara Schøler Lass forlod sit fast job som Global Manager of Discovery & Design hos Grundfos. For et år siden meldte hun virksomheden ind i DI.

- Som iværksætter er jeg meget på udkig efter partnerskaber og samarbejde. Her er DI et virkelig godt selskab – de har alt i paletten af sparring i forhold til skalering, rådgivning om personalejura og branding, siger hun.

Læs også: Aalborg Portland: Vi leder hele tiden efter nye partnere

Matchmaking er vejen frem

I januar var WeZimplifys adm. direktør med på DI’s SMV DAGEN. Og det var et hit.

- Vi fik virkelig meget ud af at deltage – synlighed op til, fuld attention hele dagen, plus vi kunne måle flere besøgende både på vores hjemmeside og på LinkedIn, fortæller Sara Schøler Lass.

Som en af de mange iværksættere, der deltog på SMV DAGEN, pitchede WeZimplify desuden i ét minut i den såkaldte start-up zone. Den slags mulig matchmaking, vil den nye adm. direktør gerne have mere af.

- Etablerede virksomheder kan have lidt svært ved at komme i gang med at udvikle på for eksempel digital omstilling. Det kan vi nystartede hjælpe med. Og det kan også give DI ”street credit” i start-up verdenen, hvis de faciliterer de møder, siger Sara Schøler Lass. 

Læs også: Hjælp de nye virksomheder i klassen

Fakta

Et års gratis medlemskab for iværksættere

Som iværksættermedlem af Dansk Industri får du alt, hvad vi som Danmarks største erhvervsorganisation tilbyder vores medlemmer.

Uanset om du har brug for råd om personaleforhold, netværk med andre virksomhedsledere, interessevaretagelse på Christiansborg eller adgang til nye markeder – herhjemme eller i hele verden – kan DI hjælpe.

Vi giver dig også barselsfonden og en god pris på at holde møder i Industriens Hus i hjertet af København, hvis du har brug for det. Helt gratis det første år.

https://www.danskindustri.dk/bliv-medlem/

Nyhedsbrevet ”DI for iværksættere”

I nyhedsbrevet ”DI for iværksættere” bliver du inviteret til vores aktiviteter og kan læse om nye kapitalmuligheder, netværk, ny lovgivning m.v.

Tilmeld dig på: di.dk/iv-nyt

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Anders Sparre

Anders Sparre

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3973
  • Mobil +45 2627 2494
  • E-mail asp@di.dk

Relateret indhold