Har du en god idé til, hvordan skadesvirkningerne af coronavirusset kan begrænses, så kan du  måske få støtte til at få din idé realiseret hos Innovationsfonden.

Foto:Getty
27.03.20 DIB Nyheder

50 millioner kroner til gode idéer i kampen mod Corona

Danske virksomheder med gode idéer til at mindske skadesvirkningerne af coronavirusset, kan få økonomisk støtte til forskning og innovation fra Innovationsfonden. DI opfordrer virksomhederne til at søge hurtigt.

Går du eller din virksomhed rundt med en god idé til, hvordan skadesvirkningerne af coronavirusset kan begrænses, så er det nu, at du skal lytte.

Innovationsfonden har nemlig besluttet, at iværksætte en ekstraordinær pulje på 50 millioner kroner til støtte af forsknings- og innovationsprojekter, der kan afbøde problemerne for borgerne, sundhedsvæsnet og samfundet.

- Vi opfordrer alle forskere og virksomheder, der sidder med relevante initiativer til kampen mod corona-pandemien, til at skrive en lynansøgning til Innovationsfonden, så vi hurtigt og smidigt kan få sat gang i de projekter, der kan bidrage, siger Anne-Marie Levy Rasmussen, direktør for Innovationsfonden, i en pressemeddelse.

Du kan finde mere informations om Innovationsfondens opslag her.

Skynd dig at søge!

I Dansk Industri er der stor tilfredshed med, at Innovationsfonden vil gå ind med støtte til virksomhedernes gode idéer og løsninger.

- Der skal lyde en stor opfordring til at søge, hvis man går rundt med gode ideer til, hvordan vi kan håndtere sundhedskrisen, som den vi står midt i lige nu, siger Mette Fjord Sørensen, chef for forskning, videregående uddannelse og mangfoldighed.  

Hun tilføjer:

- Med Innovationsfondens call bliver der mulighed for at udvikle og skalere de gode løsninger uanset om det drejer sig om adfærdsregulering eller nye teknologiske løsninger. Det er afgørende, at få virksomhederne med, fordi de spiller en helt central rolle i forhold til at få løsningerne skaleret og udbredt, siger Mette Fjord Sørensen.

Læs også: EY søsætter gratis hotline til corona-ramte virksomheder

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Mette Fjord Sørensen

Mette Fjord Sørensen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3797
  • Mobil +45 5213 2312
  • E-mail mfj@di.dk

Relateret indhold