DI's europapolitiske chef, Anders Ladefoged, fra DI's kontor i Bruxelles.

20.03.20 DIB Nyheder

DI: Hold øje med andre landes hjælpepakker

Dansk virksomheder med datterselskaber i andre lande, kan måske have fordel af de enkelte landes corona-hjælp, fortæller DI’s europapolitiske chef Anders Ladefoged.

EU skal gøre sit for at holde hånden under europæisk økonomi. Og vi skal undgå en situation, hvor det bliver alles kamp mod alle, fortæller DI’s europapolitiske chef, Anders Ladefoged, fra Bruxelles.

DI’s afdeling i EU-administrationes hovedstad overvåger nøje udviklingen i de andre EU-lande og sidder klar til at hjælpe danske virksomheder med spørgsmål om udviklingen rundt i Europa.

- Det gælder både omkring restriktioner på rejse og bevægelsesfrihed. Og så gælder det i forhold til hjælpepakker som andre lande gennemfører. Det kan være, at danske virksomheder med operationer i eksempelvis Sverige eller Tyskland kan komme i betragtning til hjælpepakker i de lande, fortæller Anders Ladefoged i dette video-interview.

Læs også: Få lokal hjælp hos DI’s globale kontorer

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Anders Ladefoged

Anders Ladefoged

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3609
  • Mobil +32 491 569 209
  • E-mail al@di.dk

Relateret indhold