Dansk Industri har valgt, at nye iværksættermedlemmer får hele paletten af DI-tilbud - inklusiv mulighed for at mødes med ligesindede i Industriens Hus - helt gratis det første år: "Vi vil give start-ups mulighed for at få det bedste indtryk af, hvordan DI kan hjælpe dem i den videre udvikling, siger chef for SMV & Iværksætteri, Dorte Gram Nybroe, DI.

05.03.20 DIB Nyheder

Få hele DI - for ingenting

Er du en nystartet virksomhed, der gerne vil have rådgivning, netværk og interessevaretagelse, kan du med fordel melde dig ind i Dansk Industri (DI). Du får alt, hvad vi har på hylderne – gratis det første år.

Det koster gratis, siger de unge. Og det er sandt.

Som iværksættermedlem af Dansk Industri (DI) får du alt, hvad vi som Danmarks største erhvervsorganisation tilbyder vores medlemmer.

Uanset om du har brug for råd om personaleforhold, netværk med andre virksomhedsledere, interessevaretagelse på Christiansborg eller adgang til nye markeder – herhjemme eller i hele verden – kan DI hjælpe.

Københavnsk biotech-virksomhed, dronevirksomhed fra Odense eller rejseportal fra Aalborg – DI tilbyder et samlingssted, hvor man kan møde ligesindede og få sparring til udvikling af sin virksomhed. Dorte Gram Nybroe, Seniorchefkonsulent

Vi giver dig også Barselsfonden og rabat på at holde møder i Industriens Hus i hjertet af København, hvis du har brug for det. Helt gratis det første år – og sådan har det været siden 2006.

– Det har vi valgt, fordi vi gerne vil hjælpe iværksættere godt i gang og samtidig give dem mulighed for at få det bedste indtryk af, hvordan DI kan hjælpe dem i den videre udvikling, siger chef for SMV & Iværksætteri, Dorte Gram Nybroe, DI.

Hun understreger, at et DI Iværksættermedlemsskab udover prisen er helt på linje med et normalt medlemskab af DI.

– Over halvdelen vælger faktisk også at fortsætte som medlemmer efter det første gratis år – det tager vi som et klart udtryk for, at det giver værdi for dem at være med.

Læs også: Fast hyre og frokostordning trumfer iværksætteri

Stærke fællesskaber

Dansk Industri er også synonym med stærke faglige fællesskaber og netværk – nogle bredt favnende og andre dybt specialiserede.

DI har 8 branchefællesskaber, 75 medlemsforeninger og 18 regionalforeninger.

Dorte Gram Nybroe forklarer, at DI’s medlemskreds favner bredt, så nye virksomheder kan tappe ind i forskellige faglige set-ups.

– Om det er den københavnske biotech-virksomhed, dronevirksomheden fra Odense eller rejseportalen fra Aalborg, så tilbyder vi et samlingssted, hvor man kan møde ligesindede og få sparring til udvikling af sin virksomhed, siger DI’s chef for SMV og Iværksætteri.

Læs også: 83-årig iværksætter: Bankerne vil ingenting

Nyheder

”DI for iværksættere” 
Vores nyhedsbrev for start-ups.

Her bliver du inviteret til vores aktiviteter og kan læse om alt fra nye kapitalmuligheder og netværk til ny lovgivning og meget meget mere.

Kalender for start-ups

Et lille udsnit af, hvad di tilbyder iværksættere

Founder/ CEO netværk for digital startups:
Et eksklusivt netværk for at muliggøre og dyrke vidensdeling, idéudveksling og sparring.

København 27. februar og 4. juni
Århus 25. februar og 2. juni
di.dk/techfounder

DI Rådgivernes SMV-netværk

For rådgivervirksomheder med maks. 19 ansatte, der er optaget af hele tiden at udvikle forretningen.

København 26. februar, 16. april, 3. juni, 1. oktober og 2. december
di.dk/raadgivernes-smv-netvaerk

Anders Sparre

Anders Sparre

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3973
  • Mobil +45 2627 2494
  • E-mail asp@di.dk

Relateret indhold