Foreløbig tre initiativer, der hjælper med at afbøde de negative økonomiske konsekvenser, som spredningen af coronavirus allerede har og vil kunne få, eforventes vedtaget senest 13. marts

12.03.20 DIB Nyheder

Hjælpepakke til virksomheder på skatteområdet– spørgsmål og svar

Skattestyrelsen lancerer hjemmeside med information om kommende hjælpepakke til virksomheder.

Opdatering (13. marts): Lovpakken forventes nu vedtaget tirsdag den. 17. marts. Du kan følge Folketingets behandling af hjælpepakken – L 134

Regeringen iværksætter nu en hjælpepakke på skatteområdet, der skal afbøde de negative økonomiske konsekvenser som følge af coronavirus (covid-19). Det forventes, at loven bliver vedtaget senest den 13. marts 2020.

I den forbindelse har Skattestyrelsen på skat.dk lanceret en hjemmeside med svar på de typiske spørgsmål om regeringens hjælpepakke til virksomhederne. Siden opdateres løbende.

Herudover ligger på Skatteministeriets hjemmeside slides og faktaark med mere detaljeret information om virkningen af initiativerne på skatteområdet, dvs. udskydelse af betalingsfristerne for moms, AM-bidrag og A-skat samt om selskabernes mulighed for at nedsætte den ordinære acontoskat, hvis selskabet forventer, at indkomstforholdene i 2020 vil afvige væsentligt fra, hvad der er lagt til grund for den ordinære acontoskat.

Her finder du siden Hjælpepakke til virksomheder - spørgsmål og svar

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lene Nielsen

Lene Nielsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3563
  • Mobil +45 2949 4402
  • E-mail lni@di.dk

Relateret indhold