Vært Henrik Føhns  diskuterer, hvordan vi kan vinde  krigen mod coronavirussen med den amerikanske biotech-pioner Raymond McCauley. Lyt med på podcast #146

27.03.20 DIB Nyheder

Krigen mod coronavirussen

Podcast: Flere har sammenlignet coronakrisen med en krig, men hvilke våben har vi til rådighed, og kan vi overhovedet vinde dette første slag i krigen mod pandemien? Techtopia har talt med den amerikanske biotech-pioner Raymond McCauley, som med udgangspunkt i såkaldt digital biologi forklarer coronavirus fra bunden

Hvor kom den coronavirussen fra, og hvordan kan vi kortlægge dens arvemasse og lægge informationen på nettet, så forskere over hele verden kan arbejde på en vaccine? Hvilke typer vaccine arbejdes der på, og hvornår kommer de på markedet? Det er emnet for denne uges techtopia. 

I studiet vært Henrik Føhns og biotech-pioner Raymond McCauley.

Medvirkende:

Raymond McCauley, Chair of Digital Biology, Singularity University

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Peter G. H. Madsen
Skrevet af:

Peter G. H. Madsen

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold