Virksomheder med færre end 250 ansatte kan søge midler til  rådgivning omkring e-handel

02.04.20 DIB Nyheder

Få 100.000 kr. til digital rådgivning fra SMV:Digital

Ny tilskudspulje under SMV:Digital åbner 20. april, hvor danske SMV’er kan søge om vouchers på 100.000 kr. til køb af privat rådgivning inden for digitalisering og e-handel.

Mandag d. 20. april åbner SMV:Digital en ny tilskudspulje, hvor SMV’er med 3-249 ansatte kan søge om store vouchers på 100.000 kr. til køb af privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel.

SMV:Digital er et initiativ under Erhvervsstyrelsen, som har eksisteret siden 2018 og har hjulpet flere hundrede virksomheder med at realisere potentialerne i digitalisering og e-handel. Programmet er populært og derfor skal man ikke vente for længe, lyder anbefalingen fra branchedirektør i DI Handel, Sidsel Dyrholm Holst, der også er medlem af SMV:Board:

- Der plejer at være rigtig stor søgning til tilskudsmidlerne under SMV:Digital, så jeg kan kun opfordre til, at man begynder at arbejde med sin ansøgning allerede nu, så man er klar til at sende ind, når puljen åbner. Man kan få hjælp til at forme sit projekt eller til ansøgningen hos det lokale erhvervshus.

Læs mere om, hvad du kan søge til hos DI Handel

Ekstra midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Tilskudspuljen har fået tildelt ekstra midler i form af 20 mio. kr. fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, som ønsker at supplere regeringens tiltag og dermed bidrage til at afbøde nogle af de konsekvenser, som coronavirus medfører for mange danske SMV’er. Det er en kærkommen gave, særligt i denne tid, lyder det fra Sidsel Dyrholm Holst:

- Det er virkelig en værdsat håndsrækning til danske SMV’er. Med de ekstra midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse kan mange flere virksomheder få hjælp. Det her betyder, at forretningsudviklingen ikke går i stå i en svær tid, hvor mange måske ellers ville have holdt igen med den type af investeringer.

Se mere og søg hos SMV:Digital

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Sidsel Dyrholm Holst

Sidsel Dyrholm Holst

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3773
  • Mobil +45 2949 4649
  • E-mail sdy@di.dk

Relateret indhold