Foto-collage: Camille Heleene Henningsen
07.04.20 DIB Nyheder

Mød flere af dem, der holder Danmark i gang

Fotoserie: De private virksomheder kæmper - ligesom sundhedssektoren - med at holde Danmark i gang under coronakrisen. DI Business bringer her endnu en fotoserie fra 'fronten'. Den første bragte vi i går.

Sammen med medarbejderne producerer og transporterer mange virksomheder fortsat trods coronakrisen. I forbindelse med DI-kampagnen 'Sammen holder vi Danmark i gang' har vi modtaget foto fra arbejdspladser i hele Danmark. Dem bringer vi herunder. God fornøjelse.

Læs også: Mød dem, der holder Danmark i gang 
Hverdagen under corona har ændret sig for mange af Securitas A/S's vagter. Josef på billedet plejer at arbejde med personbeskyttelse i kommunale institutioner. Nu står han i stedet og holder vagt foran et kommunalt lager, hvor der opbevares håndsprit og andre forsyninger til det offentlige. 

Foto: Securitas
Hos Poul Schou A/S hjælper en chauffør, der normalt kører olie ud, nu med dagligvarer, da den afdeling har rygende travlt.

Foto: Poul Schou A/S
Fra kontrolrummet på Skærbækværket sikrer Søren sammen med sine kolleger, at værket kører og kan levere varme og elektricitet døgnet rundt. Ørsteds kraftvarmeværk i Skærbæk forsyner Kolding, Fredericia, Vejle og Middelfart med grøn fjernvarme samt elektricitet til det danske elnet.

Foto: Ørsted
Hos Stryhns A/S har medarbejderne travlt med at pakke varer til dagligvarebutikkerne.

Foto: Stryhns
Hos Victor Vask A/S møder medarbejderne hver dag ind for at servicere blandt andre landets sygehuse og plejesektoren. Personalet har lavet fotoet på eget initiativ.

Foto: Victor Vask

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Karen Witt Olsen
Skrevet af:

Karen Witt Olsen

Jesper Højberg Strebøl

Jesper Højberg Strebøl

Fagleder for Kreativ Kommunikation

  • Direkte +45 3377 4829
  • Mobil +45 2916 4077
  • E-mail jehs@di.dk

Relateret indhold