Foto-collage: Camille Heleene Henningsen
06.04.20 DIB Nyheder

Mød dem, der holder Danmark i gang

Fotoserie: De private virksomheder kæmper - ligesom sundhedssektoren - med at holde Danmark i gang under coronakrisen. DI Business bringer her en fotoserie fra 'fronten'.

Sammen med medarbejderne producerer og transporterer mange virksomheder fortsat trods coronakrisen. I forbindelse med DI-kampagnen 'Sammen holder vi Danmark i gang' har vi modtaget foto fra arbejdspladser i hele Danmark. Dem bringer vi herunder. God fornøjelse. 

Læs også: Mød dem, der holder Danmark i gang
Hos Arla har medarbejderne i produktionen sat ekstra beskyttelse op mellem sig.

Foto: Arla
Medarbejderne hos City Container A/S er stolte over at have en vigtig samfundsfunktion og bidrage til at holde samfundet i gang.

Foto: City Container
Hos Insatech A/S er 65 procent af produktionen fortsat i sving med 16 medarbejdere - blandt andet på lageret, som på billedet - mens 60 arbejder hjemmefra. 

Foto: Insatech
Carlsberg Danmark A/S omlægger en del af sin produktion - her rengør medarbejdere maskiner forud for omstilling til spritproduktion.

Foto: Carlsberg
Energinet står for både el- og gasinfrastruktur. Her er medarbejderne i marken ved et el-anlæg. 

Foto: Energinet

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Karen Witt Olsen
Skrevet af:

Karen Witt Olsen

Jesper Højberg Strebøl

Jesper Højberg Strebøl

Fagleder for Kreativ Kommunikation

  • Direkte +45 3377 4829
  • Mobil +45 2916 4077
  • E-mail jehs@di.dk

Relateret indhold