CEO Tina Moe fra Leadership of the Future brænder for at inspirere ledere på alle niveauer til at skifte ledelsesmindset.

22.06.20 DIB Nyheder

Bestyrelsesmedlem: Det er en stor glæde at udfordre til udvikling

CEO i Leadership of the Future, Tina Moe bruger sin solide erfaring til at – sammen med direktionen – at skabe og udfordre til bæredygtig udvikling i de virksomheder, hun sidder i bestyrelsen for. Hun er en af knapt 100 kvinder i DI’s nye Women on Board-database.

DI har lanceret en gratis database med næsten 100 bestyrelseskandidater, der er kvinder - og hvis kvalifikationer er blevet vurderet og blåstemplet af et Advisory Board.

En af kvinderne i Women on Board-databasen er CEO Tina Moe, Leadership of the Future. DI Business har stillet hende fem spørgsmål om bestyrelsesarbejde.

Du har ønsket at stå som bestyrelseskandidat i Women on Board-databasen, hvorfor? 
- Jeg har meget at byde på i bestyrelsessammenhæng. Jeg har tilknytning til DI og DI’s medlemmer gennem mange år i rådgivende ingeniørvirksomheder.

Hvad er dine bedste kompetencer i en bestyrelsessammenhæng?
- Solid erfaring med virksomhedsledelse, teknologi, digitalisering, innovation og verdensmålene og fokus på vækst. Derudover har jeg otte års bestyrelseserfaring fra ingeniør-, teknologi-, it- og servicevirksomheder

Hvad er det mest givende ved at være bestyrelsesmedlem?
- Det er en stor glæde at kunne bidrage med min erfaring og nysgerrighed i kombinationen af både at udfordre og at samskabe med direktionen, så den får mest mulig støtte i at udvikle virksomheden succesfuldt og bæredygtigt i den nye tid.

- Bestyrelser verden over står med den spændende og påtrængende udfordring, at de skal sikre en succesfuld virksomhed i en tid med stigende forandringshastighed og accelererende teknologiske muligheder, der kræver mere ansvarlighed, bæredygtighed og bidrag til verdensmålene.

Hvad vil – efter din mening – være den største driver for at få flere bestyrelsesmedlemmer, der er kvinder?
- Bestyrelsesformænd, der forstår at lede et diverst sammensat bestyrelsesteam til virkelig at få kompetencer og erfaring i spil.

Hvem eller hvad inspirerer dig?
- Jeg brænder for at inspirere ledere på alle niveauer til at skifte ledelsesmindset, så de kan blive succesfulde i den nye tid vi lever i. Jeg har i bogen ”Leadership of the future – how to lead in a world that looks nothing like the past” vist, hvordan man helt konkret bliver en formålsdrevet, menneskecentreret, agil, energifyldt og modig leder. Den type leder vi har brug for flere af, for at lede mennesker og virksomheder succesfuldt i fremtiden.

Læs også: Women on Board – her er dit næste bestyrelsesmedlem

Fakta

Women on Board (WOB)
Database med 100 bestyrelsesmedlemmer, der er kvinder
Alles kvalifikationer er vurderet og blåstemplet af et Advisory Board
Gratis at blive optaget i – og bruge
Henvender sig primært til SMV’er
Et oplagt værktøj til at rekruttere nye bestyrelsesmedlemmer

Fakta

Tina Moe
CEO I Leadership of the Future, siden 2016
Tidligere:
SVP i Alectia 2012, 
General Manager NNE Danmark 2007, 
Project Director Novo Nordisk 2006
Bestyrelsesmedlem: Danish Aerospace Company, IPU og DTU Compute

Mette Fjord Sørensen

Mette Fjord Sørensen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3797
  • Mobil +45 5213 2312
  • E-mail mfj@di.dk

Relateret indhold