Pernille Tang Raschke er 47 år og kommer til DI med 20 års erfaring inden for HR og ledelse fra forskellige brancher

Foto: Farum Foto
04.06.20 DIB Nyheder

Pernille Tang Raschke er ny DI direktør for HR & Organisationsudvikling

DI har ansat Pernille Tang Raschke som organisationens nye direktør for HR & Organisationsudvikling. Hun skal give medarbejdere og organisationsudvikling en endnu tydeligere forankring i DI’s øverste daglige ledelse.

”Vi skal i DI konstant være i stand til at udvikle vores medarbejdere og vores organisation, så vi hver eneste dag er i stand til at skabe mest mulig værdi for medlemsvirksomhederne. Derfor er jeg glad for, at vi med Pernille nu har fundet den helt rigtige person til at drive vores indsats på den agenda.”

Sådan siger DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen om ansættelsen af Pernille Tang Raschke, som skal stå i spidsen for det nyoprettede direktørområde HR & Organisationsudvikling.

Hun får dermed ansvar for at videreudvikle og vedligeholde DI som en stærkt kompetent og engageret organisation som en del af den nylige organisationsændring, hvor HR & Organisationsudvikling er blevet etableret som et særskilt direktørområde. Det skal give både medarbejder- og organisationsudvikling en endnu tydeligere forankring i DI’s øverste daglige ledelse.

- DI er intet uden medlemsvirksomhederne – og vi er intet uden de mange engagerede og kompetente medarbejdere, som hver dag knokler for at skabe værdi for virksomhederne. Vi har nogle af landets dygtigste eksperter og rådgivere på hver deres felt, og vi skal hele tiden formå at udvikle dem, tiltrække nye og få de mange kompetencer til at spille sammen i projekter. Og det har Pernille med sin omfattende erfaring fra netop det private erhvervsliv et stærkt udgangspunkt for at sikre, siger Lars Sandahl Sørensen.

Læs også: DI bliver omorganiseret

Tæt forbundethed gør DI stærk

Pernille Tang Raschke er 47 år og kommer til DI med 20 års erfaring inden for HR og ledelse fra forskellige brancher – senest som HR direktør i Harboes Bryggeri. Hendes uddannelsesmæssige baggrund består i en international HA fra Handelshøjskolen i Aarhus samt en bachelor- og kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet.

I de tidlige år af sit arbejdsliv bestred hun roller som intern og ekstern udviklingskonsulent i blandt andet DSB, TDC, PA Consulting og hos Charlotte Mandrup. Hun har været ansat 11 år i ALK, hvoraf hun de seneste 6 år havde globalt ansvar for HR, Intern Kommunikation og CSR. 

- Det er en fantastisk spændende opgave at skulle stå i spidsen for organisationsudvikling i dét, der må siges at være Danmarks dygtigste og mest centrale organisation. Jeg glæder mig til at bidrage til et fortsat frugtbart samspil mellem DI’s medlemmer og medarbejdere, hvor virksomhederne får den bedste hjælp og rådgivning, samtidig med at DI’s medarbejdere dygtiggør sig og har blik for medlemmernes skiftende udfordringer. Det er i min optik denne tætte forbundethed, der gør DI stærk, siger Pernille Tang Raschke.

Pernille Tang Raschke starter formelt i DI 1. august 2020.

Per Geckler Møller
Skrevet af:

Per Geckler Møller

Per Geckler Møller

Per Geckler Møller

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3836
  • Mobil +45 2949 4434
  • E-mail pgm@di.dk

Relateret indhold