Bestyrelsesformanden for AP Møller Maersk, Jim Hagemann Snabe (tv) har sammen med investor og tidligere CEO i Milestone Systems Lars Thinggaard (th)skrevet bogen "Tech for Life". Det handler om tillid, formål, samfundssind og bæredygtighed. Det fortæller de vært Henrik Føhns om i podcast Techtopia #150.

08.06.20 DIB Nyheder

Topledere vil have ansvarlig tech

Podcast: Bestyrelsesformanden for AP Møller Maersk Jim Hagemann Snabe og tidligere CEO i Milestone Systems Lars Thinggaard har et budskab til andre erhvervsledere: Skab og brug tech ansvarligt.

Jim Hagemann Snabe og Lars Thinggaard er fritidssejlere. Derfor har de skabt et kompas til techledere, som pryder forsiden på deres nye bog "Tech for Life". Det handler om tillid, formål, samfundssind og bæredygtighed.

I Podcast Techtopia # 150 fortæller de to erhvervsledere, at vi har brug for big data og AI til at udvikle samfund og forretning. Men også at når det handler om etikken omkring sociale medier, kunstig intelligens og en masse andre teknologier, som i disse år forandrer vores samfund, så skal vi udvise større ansvarlighed.

Medvirkende:
Lars Thinggaard, investor og tidligere direktør i Milestone Systems
Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand A. P. Møller Maersk og Siemens.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Karen Witt Olsen
Skrevet af:

Karen Witt Olsen

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef