299 af 627 virksomheder har søgt rådgivning i kategorien ”Kunder og salg”

Foto: Getty
26.06.20 DIB Nyheder

Virksomheder flokkes om gratis salgsrådgivning

627 virksomheder har foreløbig fået gratis rådgivning gennem Industriens Fond-projektet Genstart Nu. Virksomhederne søger især råd om kunder/salg og produkter/ydelser.

”Det har sgu været en succes. Vi er taknemmelige og glade for den hjælp og rådgivning, som vi har modtaget”

Sådan siger adm. direktør Aage Agergaard fra virksomheden Hjernø Værktøjsfabrik A/S om det gratis rådgivningsforløb som de netop har været igennem.

De er ikke alene med begejstringen. I alt har 627 virksomheder foreløbig fået hjælp gennem Industriens Fond projektet Genstart Nu. Af dem har 299 søgt rådgivning i kategorien ”Kunder og salg”. Blandt DI’s medlemmer oplyser adspurgte virksomheder, som har afsluttet et rådgivningsforløb gennem projektet, at de vil anbefale Genstart Nu til andre.

Det gælder blandt andet Back Up Vikar A/S:

- Der er nogen som har trukket en stol væk under os under denne pandemi. Og som ansvarlig leder er jeg nødt til at finde løsninger – og det har vi gjort sammen med de rådgivningskonsulenter, som har været på projektet. Stor ros til dem, de er skarpe. De er kommet med løsningsforslag, som bliver helt afgørende for vores videre forretning, siger adm. direktør Kim Schack fra virksomheden Back Up Vikar A/S.

Læs også: Der findes nye veje til lån i coronakrisen

Uden egen indsats – ingen gevinst

Især virksomheder fra fremstillingsindustrien har søgt rådgivningen, som Industriens Fond satte skub i som reaktion på følgerne af corona-krisen. Heriblandt CesTek Automation, der har søgt råd om produktudvikling. Rådgivningen har medvirket til at få konkretiseret virksomhedens value proposition og prioritere virksomhedens værditilbud.

- Værdien er god og lineær med det arbejde, vi selv ligger i det. Uden vores egen indsat, inden gevinst. Der skal lægges interne kræfter i projektet. Men vi oplever klart, at det får os til at fokusere, og vi tror på, at den kommer tifoldig igen, siger adm. direktør Morten Bodilsen hos CesTek Automation.

Læs også: Coronarådgivning gav maskinfabrik troen på fremtiden tilbage

Plads til flere

I Industriens Fond er målet, at i alt 2.000 virksomheder kan få råd gennem programmet inden udgangen af september 2020.

- Coronakrisen vil trække spor i lang tid fremover, og der er hårdt brug for, at virksomheder får tænkt deres forretning igennem og justerer efter nye forhold. Det er nødvendigt under normale forhold, men coronakrisen har gjort det ekstra vigtigt, siger Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i Industriens Fond.

Vil du høre mere om mulighederne for at få gratis rådgivning, kan du kontakte chefkonsulent Hanne Merete Lassen, HAML@di.dk, DI Ledelse og Virksomhedsudvikling.

Læs også: Nu åbner gratis rådgivning – søg den!

Fakta

Genstart Nu

425 rådgivningsforløb er stadig i gang. 132 er afsluttet.

Mere end halvdelen af virksomhederne i rådgivningsforløb har en årlig omsætning på mindre en 50 millioner kroner.

341 virksomheder er blevet henvist til forløbet gennem Dansk Industri. De resterende har enten selv henvendt sig, eller er henvist af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv, Dansk Erhvervsfremme eller telemarketingbureauet Valeur.

Få hjælp

Få gratis rådgivning, hvis din virksomhed er udfordret af corona. Industriens Fond tilbyder gratis rådgivning til virksomheder med 10-500 ansatte der beskæftiger sig med produktion, fremstilling eller teknologi her i Danmark. Ring 33 77 34 17 nu og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

 

Få hjælp

Få gratis rådgivning, hvis din virksomhed er udfordret af corona
Industriens Fond tilbyder gratis rådgivning til virksomheder med 10-500 ansatte der beskæftiger sig med produktion, fremstilling eller teknologi her i Danmark. Ring 33773417 nu og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Læs mere på Genstartnu.dk

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hanne Merete Lassen

Hanne Merete Lassen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3868
  • Mobil +45 5136 3166
  • E-mail haml@di.dk

Relateret indhold