Fra venstre underdirektør i DI Lone Folmer Berthelsen, Branch Manager i Johnson Controls Denmark ApS Bjarne Wulff, Field Service Assistant i Johnson Controls Denmark ApS Birgitte Schmidt Jensen, vinder af DI og HK Privats fagprøvepris 2020 Vivian Payne, Field Service Manager for Johnson Controls Denmark ApS Suzanne Storgaard og uddannelsespolitisk konsulent i HK Privat Claus Agø Hansen. I Industriens Hus i København.

Foto: Jon Norddahl
22.06.20 DIB Nyheder

Vivian vil effektivisere virksomheder og vinder ny pris på 25.000 kr.

Vivian Payne vil med sin fagprøve effektivisere og forenkle arbejdsgangene på danske virksomheder. En anerkendelsesværdig ambition, der allerede nu har skaffet den studerendes flotte opgave DI og HK Privats fagprøvepris 2020.

Det er første år, at Dansk Industri (DI) og HK Privat uddeler fagprøveprisen for Kontoruddannelsen på 25.000 kr.

Prisen blev uddelt mandag i Industriens Hus i København til en meget glad Vivian Payne, der til daglig går på Aarhus Business College.

- Jeg er overrasket og stolt. Jeg er faktisk ordblind, så denne pris er en ekstra sejr for mig, sagde Vivian Payne, da hun tog i mod prisen.

At det blev netop hende er indlysende, forklarer Simon Tøgern, formand for HK Privat.

- Hendes opgave er en systematisk analyse af en original problemstilling. Vivian viser på overbevisende vis, hvordan en montørdatabase kan skaffe forenklede og effektive arbejdsprocesser i en virksomhed, siger han. 

Læs også: Daka Denmarks indkøbselev vinder DI Horsens Lærlingepris 2020

Et originalt og flot resultat

DI og HK Privats fagprøvepris uddeles til elever, der har bestået fagprøven på Kontoruddannelsen administrationsspecialet med et originalt og flot resultat.

Formålet med fagprøveprisen er at gøre opmærksom på de mange muligheder på Kontoruddannelsen og inspirere elever til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

Suzanne Storgaard, Field Service Manager for Johnson Controls Denmark Aps, Global Marine & Navy, har været ansvarlig for Vivians uddannelsesforløb. Hun glæder sig over, at Vivian får prisen - og ser et meget stort potentiale i hende, 

- Det er helt fortjent. Vivian har fået ekstra meget ansvar i elevtiden, og hun har hævet forventningerne til, hvad man kan som elev, siger Suzanne Storgaard.

Læs også: Ishøj Mekaniske får de unge til at søge arbejde i industrien

Højt niveau i opgaver i år

Med prisen følger også en anerkendelse til praktikstedet, så prisen Årets Uddannelsessted 2020 går altså til Johnson Controls Denmark APS, som ligger i Højbjerg ved Aarhus.

Underdirektør i DI Lone Folmer Berthelsen glæder sig over det flotte niveau i årets indstillede opgaver. Og hun glæder sig både over Vivian Paynes projekt og anerkendelsen af Johnson Controls Denmark.

- Når vi fejrer Vivian og hendes flotte fagprøve i dag, er det vigtigt at huske, at hun har haft sin virksomheds opbakning i ryggen. Johnson Controls løfter et flot uddannelsesansvar på en lang række uddannelser inden for både det merkantile og tekniske område.

Hun peger på, at virksomheden giver et vigtigt bidrag til at sikre tilstrækkeligt mange faglærte i arbejdsstyrken og dermed også til at styrke den danske konkurrenceevne.

- Det har vi valgt at markere ved også at give Johnson Controls en pris i dag, siger Lone Folmer Berthelsen.

Vivian Payne er i gang med at testkøre sin ide om en database. Hendes udgangspunkt er et globalt rejsende montørdatabase, som kan medvirke til at gøre jobplanlægningen mere overskuelig.

Tillykke til Vivian Payne, der med sin fagprøve effektiviserer og forenkler arbejdsgangene på danske virksomheder. Hendes flotte opgave skaffet hende DI og HK Privats fagprøvepris 2020. Det er første år, at Dansk Industri (DI) og HK Privat uddeler fagprøveprisen for Kontoruddannelsen på 25.000 kr.

Fremstillingsindustrien

Lone Folmer Berthelsen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 4818
  • Mobil +45 4032 0943
  • E-mail lofb@di.dk

Relateret