03.09.20 DIB Nyheder

DI Topmødet 2020 live

Coronakrisen er medvirkende årsag til, at DI Topmødet 2020 afvikles som et professionelt tv-show med blandt andre H.K.H. Kronprinsessen, statsminister Mette Frederiksen (S), Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen og EU’s kommissionsformand Ursula von der Leyen. Alle er inviteret til at se med.

Dansk Industris (DI) årlige topmøde samler traditionelt mere end 1.200 erhvervsledere fra alle dele af dansk erhvervsliv til en begivenhed med højaktuelt indhold og stærke netværksmuligheder.

Det fysiske møde er ikke muligt i år. Coronakrisen har gennem hele planlægningsfasen medført betydelig usikkerhed om mulighederne for at afholde mødet i noget, der ligner vante rammer. Det er den primære årsag til, at DI i år har sadlet helt om og i stedet går all in på at skabe et halvanden time langt online tv-show med den rutinerede tv-vært Cecilie Beck som tovholder.

- De gode netværksmuligheder trækker typisk lige så meget som temaet for topmødet, og vi er derfor meget kede af ikke at kunne mødes fysisk i år. Men vi er samtidig helt vildt glade for det produkt, vi lancerer i stedet for! TV-showet som format er noget helt nyt, som giver os mulighed for at lege med formaterne for indholdet og – forhåbentlig – nå ud til et bredere publikum. Vi mener faktisk, at indholdet bør have meget bred interesse i den danske befolkning. Og alle er meget velkomne til at kigge med, kommentere og stille spørgsmål i den ”livechat”, der vil køre på Facebook sammen med showet, siger kommunikationschef Mette Krogh, DI.

Tilmeld dig DI Topmødet live 2020

Danmark tilbage til fremtiden

Undervejs vil der være både talkshow, livedebatter, prisuddeling ved H.K.H. Kronprinsessen, korte taler fra statsminister Mette Frederiksen (S) og Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen, samt indslag med flere af DI’s medlemmer. Under titlen ”Danmark tilbage til fremtiden” sætter årets Topmøde fokus på, hvordan vi bringer Danmark tilbage efter corona.

- Virksomheder har måttet dreje nøglen om. Titusindvis af danskere har mistet deres job. Vores økonomi og handlemuligheder er blevet markant forandrede. Danmarks håndtering af coronakrisen og de skridt, vi foreløbigt har taget på vejen ud af den vidner om, at vi ønsker at være et samfund, hvor vi tager hånd om hinanden og sammen tager ansvar for, at alle kommer bedst muligt igennem og ud af krisen. Derfor skal vi ikke skrue ned for ambitionerne eller skrotte de grønne planer for vores samfund. Vi skal tværtimod bruge krisen til at finde ud af, hvad vi skal leve af i fremtiden, og hvordan vi skal leve. Dét sætter vi til debat på DI Topmødet 2020 med en række spændende gæster og med dem, der ser med LIVE, siger Mette Krogh.

I forlængelse af DI Topmødet 2020 LIVE bliver der desuden afholdt flere webinarer, der giver DI’s medlemmer eksklusiv mulighed for at gå i dybden med Topmødets temaer og stille spørgsmål til de danske politikere.

- Vi har erkendt, at vi på halvanden time ikke kan nå at tale om lige så meget, som vi plejer på en hel dag. Derfor har vi i år valgt at afholde nogle politiske webinarer i halen af Topmødet, hvor vi går i dybden med de vigtigste temaer. Allerede 1. oktober kan vores medlemmer møde udenrigsminister Jeppe Kofod (S) og folketingsmedlem Signe Munk (SF) til en snak om hhv. klima og eksport, slutter Mette Krogh. 

Tilmeld dig DI Topmødet 2020 LIVE allerede i dag.

Så modtager du et link til liveudsendelsen, og vi sørger for, at det finder direkte vej til din kalender. Showet bliver sendt direkte på DI's Facebook og på Topmøde-sitet tirsdag den 29. september kl. 13:00-14:30.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Peter G. H. Madsen
Skrevet af:

Peter G. H. Madsen

Marianne Nygaard Ditlefsen

Marianne Nygaard Ditlefsen

Chef for Medlemsindsatser

  • Direkte +45 3377 3162
  • Mobil +45 2671 6545
  • E-mail msoe@di.dk