I 2019 talte Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Victoria af Sverige på DI's topmøde. I 2020 transmitteres topmødet som et tv-show på grund af coronakrisen.

12.08.20 DIB Nyheder

Følg DI's generalforsamling 2020 fra kontorstolen

På grund af corona afholdes både DI’s generalforsamling og topmøde online i år. Alle ledere af DI’s medlemsvirksomheder får derfor i år mulighed for at overvære generalforsamlingen fra kontorstolen. Adm. direktør Lars Sandahl Sørensen opfordrer alle til at kigge med – også på topmødet, der sendes som tv-produktion i forlængelse af generalforsamlingen.

Tirsdag den 29. september afholder Dansk Industri (DI) generalforsamling. Alle ledere af DI’s medlemsvirksomheder er inviteret til at overvære den gennem live transmission.

- Coronakrisen har betydet, at vi alle skal tænke nyt. Det har vi selvfølgelig også gjort med vores Topmøde og vores generalforsamling. Jeg vil opfordre alle vores medlemsvirksomheder til at følge med i både generalforsamlingen og det efterfølgende topmøde, der peger ud i fremtiden, siger Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i DI.

Information om dagsorden og øvrigt materiale til generalforsamlingen vil blive tilgængeligt på DI’s hjemmeside og tilsendt tilmeldte deltagere op til mødet.

Læs mere om overværelse af generalforsamlingen

Topmødet ”tilbage til fremtiden”

Efter generalforsamlingen starter årets topmøde. Det vil blive afholdt som en tv-produktion, som alle kan se og deltage i via live-chat.

- Det er vigtigt at understrege, at det ikke ”bare” bliver en livetransmission af topmødet. Vi glæder os til at prøve et helt nyt format med spændende gæster, forproducerede indslag og liveinterviews i en spændende ramme. Den positive side af en krise som denne er, at det giver afsæt for at tænke nyt og anderledes – også med vores traditionsrige topmøde, siger Lars Sandahl Sørensen.

Topmødet har fået navnet ”Danmark tilbage til fremtiden” og tager udgangspunkt i, at coronakrisen har skabt en helt ny situation, som det gælder om at udnytte til at tænke over retningen i vores samfund.

- Vi skal bruge coronakrisen til at skrue op for tempoet på den grønne omstilling og bliver verdensmestre i digitalisering. Vi kommer ikke tilbage til det, der var. Derfor vil vi på mødet give bud på, hvordan vi skaber et fremtidssikret Danmark, der er verdens bedste land at leve i og drive virksomhed i, siger direktøren.

Det endelige program for topmødet vil også blive offentliggjort på DI.dk/topmodet

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Ulla Lyk-Jensen

Ulla Lyk-Jensen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3544
  • Mobil +45 2712 4940
  • E-mail ulj@di.dk

Relateret indhold