Fra venstre: Gitte Kirkegaard, CEO Logitrans A/S,  Jørn Johansen, direktør i Jørn Johansen A/S og adm. direktør Nikolaj Stærmose, Juliana Drivhuse A/S.

26.01.21 DIB Nyheder

Tre topledere: Det vil vi lave om i 2021

Bæredygtighed,  hurtig  omstilling og udvidelse. Direktørerne for Logitrans,  Juliana Drivhuse og Jørn Johansen  har klare mål for 2021.  Mød dem   også ved SMV Dagen 10. marts.

Gitte Kirkegaard, CEO Logitrans A/S:

Hvad vil du gøre i 2021 for at styrke din forretning til fremtiden?

Vi har igangsat vores arbejde med bæredygtighed, og det skal vi videre med i 2021. Vi har egentlig altid været miljøbevidste, men nu skal vi konkretisere det. Og det har vi ansat en til at hjælpe os med. Derudover skal vi videre med de digitale aktiviteter, som vi igangsatte i 2020.

Hvad ser du som den største mulighed for dig i 2021?

Hvis vi skal vende corona-krisen til noget positivt, så har den åbnet vores øjne for at komme tættere på vores slutkunder. Vi plejer at have 1000 rejsedage om året, og pludselig havde vi ingen. I stedet begyndte vi at holde online møder for både forhandlere og slutkunder. Det har gjort, at vi har meget nemmere ved at vide, hvad vores slutkunders behov er. Og så er det jo også godt for miljøet - vi kommer til at reducere vores rejsedage med 20-30 procent.

Hvad er dit største ønske til politikerne i forhold til at kunne drive din virksomhed i 2021?

Mit allerstørste ønske er, at der kommer mere forudsigelighed helt generelt. Vi ved ikke hvad, vi kan regne med. Det gælder både i forhold til restriktioner, genåbninger og hjælpepakker. Det er alt for kortsigtet til, at man kan arbejde med det. Men det gælder også mere generelt, når der vedtages ny lovgivning. F.eks. at regler og love ikke ændres hver gang, der er regeringsskifte, men at der i stedet laves langtidsholdbare aftaler over midten, der gælder i mere end fire år.

Mød de tre direktører på SMV-Dagen. Læs mere og tilmeld dig her

 

Nikolaj Stærmose, adm. direktør Juliana Drivhuse A/S:

Hvad vil du gøre i 2021 for at styrke din forretning til fremtiden?

I 2020 oplevede vi en eksplosiv efterspørgsel, fordi mange fik tid til hus- og haveprojekter. Så for os handlede det om overlevelse i forhold til at kunne følge med. Derfor er det vigtigste mål i 2021 at geare vores organisation til et nyt niveau – både mandskabsmæssigt på infrastrukturen og på produktionskapacitet, så vi fortsat kan skabe salg og holde fast i det.

Hvad ser du som den største mulighed for dig i 2021?

At gribe den situation, vi står i som virksomhed lige nu. Vi skal udnytte den opmærksomhed, som corona-situationen har været med til at skabe omkring os. 

Hvad er dit største ønske til politikerne i forhold til at kunne drive din virksomhed i 2021?

Min største ønske er, at politikerne fokuserer på små justeringer frem for store reformer. Noget, der ikke er lykkedes for nogen regering, er at reducere kompleksiteten i lovjunglen.

Derudover er mit ønske, at regeringen griber det momentum, der er omkring grøn omstilling. Erhvervslivet vil gerne den grønne omstilling, og de fleste kan se, at Danmark kan få en konkurrenceposition om 10, 20 og 30 år, fordi vi går forrest.

 

Jørn Johansen, direktør Jørn Johansen A/S:

Hvad vil du gøre i 2021 for at styrke din forretning til fremtiden?

Vi har vedtaget, at vi skal være omstillingsparate hver dag, for der er udefrakommende væsentlige faktorer, som vi er nødt til at håndtere hver dag. Vi har én situation i dag, og så har vi måske en hel ny situation i morgen.

Hvad ser du som den største mulighed for dig i 2021?

Vi skal forædle virksomhedens DNA og kultur. Mange vælger os, fordi de kender os, og vi skal kunne indfri de forventninger, som kunderne har til os. 

Hvad er dit største ønske til politikerne i forhold til at kunne drive din virksomhed i 2021?

At der for hver ny samfundsregel, der indføres, skal fjernes tre. Og at nye regler udarbejdes, så samfundets mindst uddannede kan forstå og efterleve dem. 

SMV Dagen

DI’s SMV Dagen 10. marts - NÆSTE TRÆK 

  • Efter et turbulent 2020 ser vi fremad. Uanset om du kommer styrket ud af krisen eller kun akkurat med skindet på næsen, skal du forholde dig til, at verden og markeder har ændret sig.
  • Bliv inspireret af, hvad andre har gjort, og få konkrete bud på, hvordan du udvikler din forretning og dit salg. Lad os gøre 2021 tilmulighedernes år.
  • Vi serverer hele herligheden LIVE på din skærm, når vi i år sender SMV-dagen i et nyt digitalt format onsdag den 10. marts kl. 15 – 17.
  • Læs mere og tilmeld dig her.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Katrine Haahr Riisberg

Katrine Haahr Riisberg

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4934
  • Mobil +45 2883 2878
  • E-mail kahr@di.dk

Relateret indhold