- Hele erhvervslivet skal omstille sig til en grønnere og mere bæredygtig fremtid – og det gælder selvfølgelig også de små og mellemstore virksomheder. Derfor er det rigtig godt, hvis SMV:Grøn kan sætte skub i arbejdet og sætte endnu mere fart i den omstilling, der allerede er i gang i rigtig mange SMV’er i Danmark, siger fagleder Jes Lerche Ratzer fra DI.

08.10.21 DIB Nyheder

Få 150.000 kroner til grøn omstilling

Mandag den 11. oktober åbner SMV:Grøn for ansøgninger til virksomheder med grønne idéer. I DI håber man, at mange virksomheder vil gøre brug af muligheden for at sætte mere fart i den grønne omstilling.

Har din virksomhed en løs idé til en grøn omstilling eller er I måske allerede godt i gang, men har brug for ekstra hjælp, så læs videre her.

Mandag den 11. oktober åbner nemlig to puljer, hvor virksomheder med grønne idéer kan få en voucher på enten 50.000 eller 150.000 kroner til et rådgivningsforløb, en investering eller et kompetenceløft.

Læs også: Aluproff: Vi kender alt til vores produkter og markeder, men vi er ikke eksperter i grøn omstilling

DI: Et grønt skub i den rigtige retning

Dansk Industris fagleder for regional erhvervsfremme Jes Lerche Ratzer håber, at rigtig mange virksomheder vil benytte sig af muligheden.

- Hele erhvervslivet skal omstille sig til en grønnere og mere bæredygtig fremtid – og det gælder selvfølgelig også de små og mellemstore virksomheder. Derfor er det rigtig godt, hvis SMV:Grøn kan sætte skub i arbejdet og sætte endnu mere fart i den omstilling, der allerede er i gang i rigtig mange SMV’er i Danmark, siger han.

Pengene til SMV:Grøn kommer fra EU’s REACT-midler. Der åbnes for ansøgninger den 11. oktober kl. 11.00 og lukkes igen den 7. november kl. 12.00.

Du kan læse mere om programmet, de formelle krav og processen på denne side.

 

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Teamleder

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold