Jeg kan derfor kun opfordre til, at interesserede virksomheder med det samme får kigget på en ansøgning og udviklet en business case for investeringen i ny hardware eller software, så de er klar til at sende den afsted, når der åbnes for ansøgninger, siger fagleder Jes Lerche Ratzer fra DI.

12.10.21 DIB Nyheder

Få op til 250.000 kroner til et digitalt investeringsboost i din virksomhed

Den 13. oktober åbnes der for ansøgninger til investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kroner. DI opfordrer til at være hurtigt ude, da pengene uddeles efter først-til-mølle.

Som et led i EU’s kickstart ovenpå COVID-19 har danske SMV’er nu mulighed for at søge om investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kroner.

Det sker i praksis via SMV:Digital programsporet, der er en del af det landsdækkende virksomhedsprogram i erhvervsfremmesystemet. Formålet med støtten er at bidrage til danske virksomheders grønne og digitale genstart.

Dansk Industris fagleder for regionale erhvervsfremme Jes Lerche Ratzer opfordrer interesserede virksomheder til at søge straks, når der åbnes for ansøgninger onsdag den 13. oktober kl. 9.00.

- Der plejer at være kamp om støtten, som uddeles efter først-til-mølle princippet. Jeg kan derfor kun opfordre til, at interesserede virksomheder med det samme får kigget på en ansøgning og udviklet en business case for investeringen i ny hardware eller software, så de er klar til at sende afsted, når der åbnes for ansøgninger, siger han.

Mulighederne for tilskud er blandt andet relevant for SMV’er, der er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke virksomhedernes produktivitet eller eksport.

Du kan læse mere om den nye pulje her.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Chef for erhvervsfremme & regional udvikling

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold