Billede fra Danish Design Award 2019

Foto: DDA
13.10.21 DIB Nyheder

Skal dit ansigt være med her?

Det er tid til at sende løsninger ind til Danish Design Award 2022, der hylder danske virksomheder og designere, der viser, hvilken forskel design kan gøre.

Det er atter blevet tid at indsende kreative design løsninger, der kan gøre sig fortjent til at løbe med en af de 11 priser i Danish Design Award 2022.

Tidligere vindere spænder fra toilettet ’Poosition’ over et parkeringshus der også er et fitnesscenter til en rundvisning i rummet, så det er et bredt og kreativt felt af løsninger der er i spil.

- De 11 kategorier giver i den grad mulighed for at komme langt omkring i meget forskelligartede løsninger. Fra hverdagsløsninger til nyskabende visioner for fremtiden. I den forstand kan stort set alle danske virksomheder overveje, om deres løsninger skal i spil, siger Medlemsdirektør Anders Søndergaard Larsen, Dansk Industri (DI).

Se jurymedlemmerne til Danish Design Award 2022

Ny kategori lanceret

I dette års kategorier har der sneget sig en enkelt nyskabelse ind. Den har fået navnet ”Utopia” og skal ifølge Christian Bason, CEO for Dansk Design Center, ”omfavne de ideer, koncepter eller personer, der inspirerer og stimulerer design og designere til at tænke i nye retninger og udvikle sublime designløsninger.”

- Det kunne eksempelvis have været SpaceX, der i 2018 succesfuldt sendte en Tesla ud i rummet med kurs mod Mars, forklarer han.

Han bakkes op af Anders Søndergaard Larsen.

- Der er i den grad brug for visionære projekter og ideer, der kan hjælpe verden mod nye muligheder og horisonter. Det bliver spændende at se alle de projekter, der ender med nomineringer, siger direktøren.

Indsend din løsning her

Fakta

Fakta om Danish Design Award

Danish Design Award blev etableret i 2000 ved sammenlægning af ID prisen (fra 1965) og IG prisen (fra 1980). Prisen afvikles i et partnerskab mellem Design denmark og Dansk Design Center. Løsninger indsendes fra d. 8. oktober til 3. december 2021 og uddeles til foråret 2022.

Fristen for indsendelse er 3. december 2021 klokken 12.00.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lise Thomsen

Lise Thomsen

Fagleder, DI Kreative Erhverv

  • Direkte +45 3377 4795
  • Mobil +45 2949 4435
  • E-mail ltn@di.dk

Relateret indhold